Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
«ХТО БУДЕ ПРИ ВЛАДІ — НЕМАЄ ЗНАЧЕННЯ»
Процес виконання домовленостей, передбачених заявою Президента України Віктора Ющенка, Прем'єр-міністра Віктора Януковича та Голови Верховної Ради України п'ятого скликання Олександра Мороза, перебуває на завершальному етапі й не залежить від уряду. Про це заявив Віктор Янукович під час зустрічі з учасниками Міжнародного форуму «Євроатлантичне майбутнє України», в якому беруть участь більш як 200 представників із України, США, Росії, Франції, Великої Британії, країн Балтики, Вишеградської групи, а також держав Чорноморського регіону.

Як повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України, під час розмови Прем'єр-міністр наголосив, що урядом виконано усі зобов'язання, передбачені заявою Президента, Голови Верховної Ради та Прем'єр-міністра, зокрема, підготовлено необхідні зміни до бюджету щодо фінансування дострокових парламентських виборів, а також закони для проведення чесних і демократичних виборів.
«Цей процес виконання домовленостей, передбачених заявою, перебуває на завершальному етапі й не залежить від уряду, оскільки процедура складання повноважень народних депутатів належить до компетенції Верховної Ради»,— зазначив глава уряду.
Він наголосив, що політичну кризу в країні можна врегулювати лише шляхом діалогу, дотримуючись Конституції та законодавства України. «Лише за наявності цих принципів суспільство стає зрілим. Головний результат — це верховенство права. А хто буде при владі — немає значення»,— наголосив Віктор Янукович.
На його думку, «нинішня політична криза має зробити владу більш зрілою, а політичні сили більш виваженими». Прем'єр-міністр підкреслив, що вибори мають відбутися демократично, зауваживши, що всі сторони єдині в думці про необхідність здійснення будь-яких кроків тільки в межах закону.
Під час зустрічі учасники форуму наголошували, що політичну кризу в Україні має бути врегульовано мирним шляхом, у межах права й закону, зазначає прес-служба КМУ.
також у паперовій версії читайте:
  • ЄС І США ЗНАЙШЛИ ВИНУВАТЦІВ
  • МОРОЗ «ЗВІЛЬНИВ» 50 НАРДЕПІВ
  • ЛУЦЕНКО НА ЧОЛІ?
  • ВІНСЬКИЙ: «ЦЕ Є ПОВНА КЛОУНАДА»
  • СИТУАЦІЯ НЕРОЗВ’ЯЗНА?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».