Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
БЮТ РОЗРОБЛЯЄ ПЛАН ДІЙ
Один із лідерів БЮТ Микола Томенко повідомив, що команда блоку Юлії Тимошенко розробляє план дій влади на 2007–2012 роки. Про це йдеться в коментарі Томенка, переданому УНІАН його прес-службою.

«Із кожними виборами, з кожною зміною влади в Україні змінюється стратегія її розвитку. Фактично сьогодні триває передвиборна кампанія, і політики знову переймаються здебільшого проблемами, які партії й скільки наберуть відсотків на виборах, хто з ким блокуватиметься та які посади отримає. Якщо партії не змінять логіку своїх дій, то майбутня виборча кампанія стане винятково кампанією протистояння і конфлікту політичних сил»,— вважає Микола Томенко.
На його переконання, найважливішим є визначення шляху, яким рухатиметься Україна після виборів. На жаль, зазначає пан Томенко, поза увагою політиків залишається дискусія про те, якими будуть пріоритети законодавчої діяльності наступного складу парламенту та основні державні програми майбутнього уряду.
«Дивує, що в Україні стає модним визначати стратегічні проекти для нашої держави без участі українців, без власне суспільства»,— резюмує нардеп. Так, за часів уряду Юрія Єханурова було модним, щоб стратегію розвитку України розробляли іноземні консультанти за фінансування українських олігархів, а нещодавно один із лідерів Партії регіонів радісно поінформував, що зараз зарубіжні експерти розробляють для України «план Маршалла».
Микола Томенко переконаний, що стратегічне планування діяльності України мусить визначатися передовсім українськими фахівцями та експертами і погоджуватися українським суспільством. «Саме таку логіку дій розробляє наша команда, яка проводитиме спеціальні форуми, обговорюючи конкретний перелік програм і механізмів діяльності влади на найближчі п'ять років. Голосування під час виборів буде своєрідним чинником легітимації такого плану дій, або розробленої нами «п'ятирічки успіху для України»,— підсумував один із лідерів БЮТ.
також у паперовій версії читайте:
  • КРАВЧУК ОРГАНІЗУЄ МАЙДАН?
  • ПІСКУНУ ПОДОБАЄТЬСЯ ПРОЦЕС
  • ПОЛІТОЛОГ: «ЧОРНИЙ ПІАР» ВИКОРИСТОВУЮТЬ УСІ
  • МОРОЗ І МАРТИНЮК НАМАГАЮТЬСЯ ЗІРВАТИ ВИБОРЧУ КАМПАНІЮ?
  • КОНСТИТУЦІЮ ТРЕБА «ПІДРЕМОНТУВАТИ»
  • ГЕНСЕК РАДИ ЄВРОПИ: ВИБОРИ 30 ВЕРЕСНЯ Є ТЕСТОМ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».