Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СБУ ОБІЦЯЄ ЖОРСТКО ПРИПИНЯТИ ВСІ ПРОВОКАЦІЇ
Верховна Рада вчора звільнила Володимира Радченка з посади віце-прем'єр-міністра з питань національної безпеки і оборони. За це рішення проголосувало 250 із 258 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Пан Радченко подякував уряду «за можливість попрацювати в такому колективі, але, на жаль, рецидив старої хвороби змушує звільнити місце для більш достойного кандидата».

Він підкреслив, що зараз СБУ співпрацює з Генеральною прокуратурою. Як прогнозує пан Наливайченко, на порушників закону, які намагалися захопити Генпрокуратуру, чекатиме дуже серйозна кримінальна відповідальність. Зараз, за його словами, найкраща слідча група СБУ вже працює з цього приводу, і на даний час вживаються всі передбачені законодавством заходи — як щодо досудового слідства, так і щодо подальшої роботи з документування і виявлення всіх осіб, причетних до незаконної або злочинної, або протиправної діяльності, та незаконних наказів, які 24 травня лунали від Міністерства внутрішніх справ.
Валентин Наливайченко підтвердив інформацію з приводу того, що мали місце провокації. Зокрема, два підрозділи МВС влаштували бійку в Генпрокуратурі між собою, вдаючи, що б'ються із таємничим «супротивником».
«Ми будемо профілактично, коли треба і жорстко, зупиняти незаконні дії. Просив би підтримати законну позицію Генпрокуратури і СБУ, тих осіб, які працюють на посадах у тому чи іншому правоохоронному органі, керуватись виключно законами, керуватись виключно відповідальністю перед народом і пам'ятати, що кожен наш крок має бути регламентований законом і не виконувати злочинних наказів або тих наказів, які не відповідають законодавству»,— сказав керівник СБУ.

УРЯД «ПІДСИЛИВСЯ» ДВІЧІ ЕКС-МІНІСТРОМ ОБОРОНИ
Українські лани наприкінці цьогорічного травня потерпають від посухи. Стан посівів, приміром, у Херсонській області щодня погіршується. Про це йшлося на прес-конференції в Херсоні за участю заступника міністра аграрної політики України Петра Вербицького. Заступник голови обласної держадміністрації Анатолій Осінній повідомив, що на Херсонщині, за оперативними даними, у критичному стані перебуває 191 тисяча гектарів посівів зернових культур, із них 54,2 тисячі загинуло. За попередніми розрахунками, втрати сільгосптоваровиробників становитимуть 282 мільйони гривень.

На цю посаду парламент призначив Олександра Кузьмука. За рішення проголосувало 246 народних депутатів.
Відповідаючи на запитання народного депутата Катерини Самойлик (фракція КПУ), чи стане він на бік однієї політичної сили, коли ухвалюватиме рішення, пан Кузьмук сказав: «Стояв, стою і стоятиму на тому, що армія і флот присягали на вірність народу, і ніколи вони не можуть бути застосовані проти власного народу чи застосовані для вирішення якихось внутрішніх проблем».
53-річний генерал армії України Олександр Кузьмук двічі — з липня 1996 до жовтня 2001 року і з вересня 2004-го до лютого 2005-го обіймав посаду міністра оборони.
Новопризначений віце-прем'єр-міністр України з питань національної безпеки і оборони Олександр Кузьмук заявив журналістам: він вважає, що указ Президента про перепідпорядкування внутрішніх військ не відповідає чинному законодавству.
також у паперовій версії читайте:
  • НА ОБ'ЄКТІ «УКРИТТЯ» ЗАВЕРШЕНО РОБОТИ
  • В ЄВРОСПІЛЬНОТУ ТАКИ ПРОСУВАЄМОСЬ
  • ГАРЯЧІ ГРОЗИ ВІКЕНДУ
  • А КУРГАНАМ СПАТИ НЕ ДАЮТЬ...
  • У ДНІПРІ МАСОВО ГИНЕ РИБА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».