Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЯКИМ БУДЕ «СІ БРИЗ-2007»?
В Одесі сьогодні завершить роботу заключна планувальна конференція з підготовки двостороннього українсько-американського тактичного навчання військово-морських сил із запрошенням інших країн «Сі Бриз-2007».

Як повідомили в управлінні прес-служби Міністерства оборони України, в роботі конференції беруть участь робоча група офіцерів Збройних сил України, котру очолює перший заступник командувача Військово-Морських сил ЗСУ віце-адмірал Віктор Максимов, офіцери Управління військової співпраці Генерального штабу ЗСУ, командування Сухопутних військ і Південного оперативного командування. Американську військову делегацію очолює офіцер штабу шостого флоту ВМС США капітан першого рангу Джордж Уолтер.
Крім того, активну участь в заключній конференції беруть військовослужбовці з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Греції, Туреччини, Латвії, Македонії, Молдови, Німеччини, Румунії й Канади.
Під час роботи у морському, тиловому, правовому, береговому, комунікаційному та амфібійному синдикатах учасники заходу узгоджують і затверджують склад сил й засобів майбутніх маневрів, головні завдання та сценарій, структуру й організацію штабу навчання, а також питання логістичного забезпечення.
Двостороннє українсько-американське тактичне навчання військово-морських сил із запрошенням інших країн «Сі Бриз-2007», яке проводитиметься у межах програми «Партнерство заради миру», має стати наймасштабнішим навчанням у поточному році, що відбудеться на території України.
Під час активної фази маневрів його учасники відпрацюють спільні дії багатонаціональних підрозділів і підвищать рівень взаємосумісності під час проведення операції з підтримки миру та антитерористичної діяльності.

ДАІ ПОПЕРЕДЖАЄ: НА ДОРОГАХ — «ПІРАТИ»
Департамент ДАІ МВС України повідомив, що останнім часом у деяких регіонах держави, зокрема, на трасі Харків— Сімферополь, почастішали випадки шахрайства. Люди в одязі, схожому на форму працівників ДАІ, за нібито скоєні порушення правил дорожнього руху вимагають гроші у водіїв-іноземців.

Отже, варто звернути увагу — працівники Державної автомобільної інспекції несуть службу лише на службовому транспорті з нанесеною державною символікою і символікою ДАІ, державні номерні знаки патрульних автомобілів — винятково на синьому тлі. Усі співробітники ДАІ, зокрема ДПС, мають службові посвідчення і нагрудні знаки.
Працівники ДАІ не мають права вимагати й перевіряти документи, не передбачені правилами дорожнього руху. За законодавством у водіїв мають бути свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, посвідчення водія, медична довідка, поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, а ті, хто керує за дорученням, мусять мати тимчасовий реєстраційний талон на право керування.
За скоєні порушення працівники Державтоінспекції мають право лише складати адміністративні протоколи, які потім розглядають суди.
Коли виникають сумніви щодо особи, котра спинила транспортний засіб, слід повідомляти до найближчого підрозділу органів внутрішніх справ чи за телефоном довіри Департаменту ДАІ МВС України: (044) 272-46-59.
також у паперовій версії читайте:
  • ЮЩЕНКО ПИШЕ ЯНУКОВИЧУ. НЕ ПРО ПОЛІТИКУ
  • АБИ СОНЦЕ ЛИШЕ ТІШИЛО
  • ЗАЛІЗНИЦЯ: БЕЗЛАД НЕБЕЗПЕЧНІШИЙ ЗА ТЕРОРИЗМ?
  • МИКОЛАЇВЩИНА: МАРШРУТКИ ЙДУТЬ НА «РЕКОРД»
  • НОВА ЖЕРТВА НОВОБОГДАНІВКИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».