Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«НАША ВЄРА» — МІС «ЄВРОБАЧЕННЯ». ХТО Б СУМНІВАВСЯ?
Андрій Данилко, котрий презентував Україну на Євробаченні-2007 в образі Вєрки Сердючки, повернувся з Гельсінкі до Києва.

Актора та його команду в аеропорту Бориспіль зустрічали колеги і шанувальники з українським прапором і квітами. Данилко був не в образі провідниці-співачки, а в звичайному спортивному костюмі.
За його словами, другим місцем на конкурсі він задоволений. Після Фінляндії в Андрія залишилися теплі емоції. Він зізнається, що на таку увагу фінів, журналістів і шанувальників не сподівався: «Вєркину жартівливу пісню крутили всюди, а під час виступу зал підспівував і підтанцьовував». До речі, Вєрці Сердючці на конкурсі надали звання міс.
Андрій Данилко сповістив, що його телеграмою привітав Президент України, а родина Віктора Ющенка подарувала акторові ікону.

ДЕНЬ ЄВРОПИ У КИЄВІ ВІДКЛАДЕНО. ДО КРАЩИХ ЧАСІВ
Європейська комісія перенесла на невизначений термін дату проведення Дня Європи у Києві, який було заплановано на 19 травня. Про це йдеться в прес-релізі Єврокомісії, поширеному серед журналістів. У документі наголошується, що святкування Дня Європи перенесене «до того моменту, поки політична ситуація в Україні не вирішиться». За словами голови представництва Єврокомісії в Україні Ієна Боуга, таке рішення пов'язане з можливістю «масових зіткнень під час проведення свята», передає «Німецька хвиля».

За його словами, організатори зіштовхнулися з тим, що деякі групи людей можуть вийти на одні й ті самі вулиці в один і той самий час, але з різною метою, перетворивши свято на політичну акцію. Тому представництво Єврокомісії в Україні після консультацій з МЗС і київською мерією вирішило перенести святкування Дня Європи в українській столиці. Незважаючи на це, дата і графік проведення свята 30 червня в Ялті не зміниться, сказав пан Боуг.
Як повідомив журналістам заступник голови КГГА Віталій Журавський, МВС не може гарантувати повної безпеки учасникам свята за умови величезного скупчення в одному місці мітингувальників протилежних політичних сил. За словами пана Журавського, в консультаціях з політичними силами він не почув готовності згорнути наметові містечка в центрі міста.
За задумом мерії, День Європи цьогоріч мав стати наймасштабнішим за п'ятирічну історію його святкування у Києві. Вперше День Європи відзначався в Україні у 2003 році.
також у паперовій версії читайте:
  • «СТАНЬ ХРЕЩЕНИМ!»
  • «КИСЛОТНА ХМАРА» ТАКИ БУЛА...
  • ЯКЩО НЕ РЕМОНТУВАТИ ВІД ЧАСІВ «ПРАБАБЦІ АВСТРІЇ»...
  • ДОНЕЦЬК: ПРОТЕСТУВАЛЬНИКИ-«ЧОРНОБИЛЬЦІ» ЗВЕРНУЛИСЯ ПО МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ
  • ХТО ХОЧЕ КУПАТИСЯ З ВЕДМЕДЕМ?
  • КЕРЧЕНСЬКА ПРОТОКА — ЄВРОАЗІЙСЬКИЙ КОРИДОР

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».