Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МЕДВЕДІВ-УТІКАЧІВ ЗЛОВИЛИ

Ведмеді, брат і сестра — Явір і Калина, розбили дерев'яну загорожу вольєра і через погано зачинені ворота клітки вибралися на волю. Працівники звіринцю, зрозумівши, що власними силами не впораються, викликали на підмогу поліцію. Охоронці порядку до пошуку втікачів також залучили представників місцевої мисливської спілки.
Калину знайшли в сусідньому парку. Вона насолоджувалась квітучими деревами. А Явір вирішив зайнятись спортом і попрямував до тенісного корту. Коли тенісисти побачили 150-кілограмового звіра, вони запанікували. Наразі нагодилися поліцейські й «заспокоїли» ведмедя, котрий шукав розваг, пострілами з лука стрілами зі снодійним. Приспали також і 110-кілограмову Калину. Потім трирічних ведмедів завантажили на спеціальний транспорт і відвезли до вольєрів.
Як повідомив директор зоопарку Мінчо Пенджаков, нині ведмеді-мандрівники перебувають у своєму помешканні й почуваються добре.


ГАРРІ ПОТТЕР КОНКУРУВАТИМЕ З ДІСНЕЙЛЕНДОМ
Діснейленд невдовзі матиме серйозного конкурента — тематичний парк розваг під назвою «Світ Гаррі Поттера». Корпорація «Universal Studios» домовилася про створення розважального комплексу з кінокомпанією «Warner Brothers» — власницею права на екранізацію романів Джоани Роулінг, повідомляє Укрінформ.
Першими відчують дух школи юних чарівників «Хогвардс» американські шанувальники захопливого роману для дітей. Нове місце розваг, згідно з планами «Universal Studios», побудують у штаті Флорида (США).
Як наголошують організатори проекту, успіх майбутньому розважальному комплексу гарантований, адже книги про Гаррі Поттера розійшлися 325-мільйонним накладом, а однойменні фільми зібрали близько 2 млрд доларів США.
Нині партнерам треба обговорити умови договору та визначити дату початку будівництва парку.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • НОУ-ХАУ
  • МАНДРИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».