Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ФАНТАСТИЧНЕ ПОДОРОЖЧАННЯ ЗЕМЛІ — ЧЕРЕЗ... МОРАТОРІЙ НА ПРОДАЖ
Вартість землі під Києвом під котеджну забудову за січень–квітень 2007 року зросла на 50 відсотків — до 6 248 доларів за сотку.

Про це журналістам повідомили в консалтинговій компанії «SV Development».
Престижний Обухівський напрямок залишається найдорожчим і користується підвищеною увагою з боку споживачів, а за темпами зростання цін за чотири місяці (на 4 510 доларів — до 9 137 за сотку) переконливо лідирує. За прогнозами аналітиків, у недалекому майбутньому ціна сотки в цьому районі досягне 10 тисяч доларів.
Другу позицію за ціновими параметрами займає Києво-Святошинський район, де вартість землі зросла до 8 959 доларів. Швидко і стабільно дорожчають ділянки у Вишгородському напрямку, від початку року ціни підвищились більш як удвічі — на 111%.
У Броварському районі вартість землі подвоїлася.
Зростання вартості землі зафіксоване і в Макарівському районі, де за січень–квітень ціни за сотку «підскочили» на 752 долари — до 2 300.
Бородянський район наразі не користується підвищеною увагою з боку покупців, проте за чотири місяці вартість ділянок тут зросла на 699 доларів.
На думку експертів, таке різке збільшення цін цього року спричинене низкою чинників, серед яких — запровадження мораторію на продаж землі. Щоправда, відзначається й підвищення інвестиційної привабливості заміської нерухомості.

ЮЩЕНКО І ЯНУКОВИЧ ДОМОВИЛИСЯ ПРО ДОСТРОКОВІ ВИБОРИ
Президент України заявив, що досяг у п’ятницю домовленостей з Прем’єр-міністром про проведення в країні дострокових парламентських виборів. «Головна наша домовленість — ми сьогодні ухвалили принципове рішення про проведення дострокових виборів, і що треба зробити, аби ці вибори пройшли чесно і демократично»,— сказав глава держави журналістам після зустрічі з Віктором Януковичем.

Президент повідомив, що відсьогодні (від 4 травня. — Ред.) починає працювати робоча група, яка за два дні має підготувати документи, щоб розблокувати виборчий процес.
«За два дні робоча група повинна покласти на стіл усі пропозиції, щоб відкрити засідання Верховної Ради для ухвалення документів, необхідних для проведення виборів»,— зазначив Віктор Ющенко.
За словами ж Віктора Януковича, основною метою домовленостей з Президентом є «проведення чесних і демократичних виборів, для чого робочій групі доручать напрацювати алгоритм роботи депутатів у парламенті», заявив він у інтерв’ю журналістам за підсумками зустрічі з Віктором Ющенком.
Прем’єр наголосив, що політичні амбіції «не варті того, аби нехтувати спокоєм в Україні, економічною стабільністю».
На запитання журналістів про те, коли саме будуть вибори, ні Президент, ні Прем’єр не відповіли.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО ВЕТЕРАНАМ ПОДАРУЮТЬ НА СВЯТО
  • ЩО ПРИНЕСЕ «РІК РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ»?
  • КАПЕЛАНИ ПРИНЕСУТЬ ВОЯКАМ ДУХОВНІСТЬ
  • ПОСІВИ НЕ ЗМЕРЗЛИ. ОДНАК ПОТЕРПАЮТЬ ВІД СПРАГИ
  • ТРАВЕНЬ «ЗГАДАЄ ПРО ОБОВ'ЯЗКИ»?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».