Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЯГНЯТА СТРАЖДАЛИ ЗАДЛЯ МИСТЕЦТВА

Захисники тварин помітили, що директор театру «La Invencion Teatral» Хосеп Пері Пейро заколював ягнят за годину до денної репетиції спектаклю. Вони забрали в трупи двох баранчиків і надіслали лист у поліцію. У посланні йдеться, що «вбивство тварини задля мистецтва неприпустиме».
Пейро, відповідаючи на обвинувачення, сказав, що заклання було «вирване з контексту» і про нього «упереджено судили». Крім того, він зазначив, що змушений купувати й заколювати живих ягнят, бо в крамницях неможливо купити невипатрану тварину.


МІЛЬЯРДЕРКА ЗАПОВІЛА ВСЕ МАЙНО АСТРОЛОГОВІ
Найбагатша жінка Азії заповіла увесь статок — 4,2 млрд доларів своєму персональному астрологу докторові Тоні Чан Чун-Чуєну.
Ніна Ванг померла у 69 років від невиліковної хвороби. У народі цю дивну жінку знали під псевдонімом «Цукерочка». Її обожнювали за дитячі кіски, міні-спідниці й незвичайні манери мультяшних персонажів. У неї не було дітей. Від чоловіка вона успадкувала підприємство «Chinachem»,— трансформоване з хімічного підприємства у найбільшу в Гонконзі компанію нерухомості,— після довгих судових розглядів зі своїм свекром Ванг Дін-Шином.
Ніна народилася в бідній сім'ї в Шанхаї, з майбутнім чоловіком Теді Вангом познайомилася ще в школі, коли їй було 11, йому — 15. Її чоловіка, успішного бізнесмена, викрали 1990 року і вбили. Жінка потрапила до в'язниці, скільки останній заповіт Теді, де спадкоємицею визнано її, суд визнав фальшивим. Ніна не здавалася, вона консультувалася зі своїм відданим астрологом й просила особистих адвокатів вести боротьбу далі. Це було найжорстокіше судове протистояння. У вересні 2005 року апеляційний суд нарешті передав їй увесь спадок. Так Ніна Ванг стала найбагатшою жінкою Азії.
Мільярдерка залишила по собі два заповіти: перший — 2002 року, який передає управління над усіма капіталами до благодійного фонду Вангів і другий — 2006-го, який робить астролога Чена єдиним спадкоємцем астрономічного статку. Відразу після поховання мадам Ванг обидва заповіти водночас опублікували дві різні газети, повідомляє utro.ua.
Родичі переконані, що зможуть оскаржити другий заповіт у суді. Адже на момент його підписання Ніна два роки хворіла на рак, отже, була у важкому душевному стані. Цим міг скористатися хитромудрий провісник.
В останньому заповіті Ніна пише: «Чен — єдиний спадкоємець всіх моїх підприємств, рухомого й нерухомого майна, а також банківських вкладів». У документі зазначено його паспортні дані, а також висловлюється впевненість, що астролог «добре знає, як розпорядитися грішми правильно».

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • ЧАЙНВОРД «СЛАВА»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».