Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЗА СКІНХЕДІВ ВІЗЬМУТЬСЯ ПО-СПРАВЖНЬОМУ?
У МВС створюється спеціальний підрозділ, який займатиметься питаннями, пов’язаними зі злочинами на ґрунті расизму та екстремізму. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Василь Цушко під час зустрічі у Києві з представниками дипломатичного корпусу.

Посадовець наголосив, що таким злочинам приділяється особлива увага, ведеться велика профілактична робота. Водночас пан Цушко не погодився із твердженнями деяких дипломатів про те, що в Україні почастішали випадки нападів на громадян неєвропейських країн. «Масової ксенофобії в країні немає, є поодинокі випадки, але й вони можуть призвести до небезпечних тенденцій»,— сказав глава українського МВС. Він повідомив, що нині проводиться робота над документом про внесення змін до законодавства з тим, аби посилити покарання за злочини на расовій основі.

ПІДОЗРІЛИХ ОСІБ ПРОСЯТЬ ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ОГЛЯДУ
Міністерство внутрішніх справ попереджає, що працівники міліції в найближчі дні проводитимуть в центрі Києва «поверховий огляд підозрілих осіб». Про це вчора повідомили в Департаменті зв’язків із громадськістю відомства.

Як зазначено у повідомленні, згідно з наданими у Київську міську держадміністрацію від різних політичних сил заявками на проведення масових акцій, у найближчі дні в центрі столиці очікується перебування великої кількості громадян. З огляду на це, а також «наявну оперативну інформацію про можливість провокаційних дій з боку екстремістськи налаштованих осіб», Міністерством внутрішніх справ буде посилено заходи для охорони громадського порядку в місцях проведення таких заходів.
Зокрема, з метою гарантування безпеки людей, працівники міліції встановлюватимуть на «потенційно складних ділянках» турнікети, перекриватимуть рух автотранспорту поблизу головних площ у центрі й здійснюватимуть «поверховий огляд підозрілих осіб на предмет виявлення і вилучення заборонених предметів і речей». З цією ж метою (незалежно від політичного чи ідеологічного представництва громадян) міліція вибірково перевірятиме наметові містечка, розташовані в громадських місцях Києва.
МВС заздалегідь просить вибачення у киян і гостей столиці за можливі незручності, спричинені необхідністю надійного забезпечення громадського спокою.
Міністерство висловлює подяку громадянам, які раніше брали участь у масових заходах, за високу політичну культуру, повагу до закону і толерантність до своїх політичних опонентів, а також сподівається, що надалі своїми діями учасники масових заходів підтримають авторитет України як правової демократичної держави.
також у паперовій версії читайте:
  • ЛЕОНІДОВІ КУЧМІ ПОВЕРНУЛИ ПІЛЬГИ
  • АБИ ЛІТЕРАТУРНІ ПРЕМІЇ НЕ ЗНЕЦІНЮВАЛИСЯ... ПОТРІБНА ЩЕ ОДНА
  • НА ДОНЕЧЧИНІ ЗНАЙДЕНО РАДІОАКТИВНУ «ГАЛЯВИНУ»
  • АРАБСЬКИЙ ШЕЙХ ІНВЕСТУЄ В КРИМ ДВА МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ
  • НОЧІ АЖ НІЯК НЕ КВІТНЕВІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».