Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«БРАТСТВО» З НОЖАМИ
За фактом бійки в офісі політичної партії «Братство» міліція порушила кримінальну справу за статтею «хуліганство».

Як повідомили УНІАН у Центрі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві, 12 квітня, приблизно о пів на восьму вечора до чергової частини Головного управління за телефоном «02» надійшло повідомлення, що у «Братстві» — бійка.
На місці події правоохоронці з’ясували, що цього дня лідер «Братства» Дмитро Корчинський проводив лекцію «з культурології релігії», на яку запросили всіх охочих.
За попередніми даними, деякі з присутніх сміхом і кепкуванням викликали агресивну реакцію у прихильників «Братства», внаслідок чого сталася бійка. Під час конфлікту п’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Одного з них шпиталізували з ножовим пораненням грудної клітки. Постраждалі приблизно одного віку, від 17 до 23 років, це — студенти різних вищих навчальних закладів столиці.
Для з’ясування обставин інциденту зі штаб-квартири «Братства» до райуправління міліції доправлено 33 особи, шестеро з яких підозрюються у вчиненні злочину.
Наразі триває досудове слідство.

КИЯН ЗНОВУ ЛЯКАЮТЬ ТАРИФАМИ
Начальник Головного управління з питань цінової політики Київської міської держадміністрації Василь Яструбинський зазначає, що заплановані для запровадження влітку цього року тарифи на квартплату і утримання прибудинкових територій, які розрахують згідно з постановою Кабінету Міністрів для кожного окремо будинку, будуть значно вищі від чинних.

Про це пан Яструбинський учора сказав журналістам. За його словами, наразі в КМДА проводяться розрахунки тарифів на квартплату та утримання прибудинкових територій за постановою Кабміну. Після завершення розрахунків питання буде винесено на сесію Київської міської ради.
Посадовець поінформував, що це — близько 11 тисяч тарифів, тобто відповідно за кількістю будинків у місті. Він наголосив, що за цими розрахунками два однакові будинки, які стоять поруч, можуть мати різні тарифи. Яструбинський підкреслив, що помилково розмір тарифів пов’язують з віком будинку та його станом, бо, найперше, розмір тарифу залежатиме від послуг, які надають мешканцям будинку.
Крім того, за словами начальника управління, розмір тарифу залежатиме від розміру прибудинкових територій, наявності дитячих чи спортивних майданчиків на цій території, частоти прибирання під’їздів тощо. «І наперед говорю, що ці тарифи будуть набагато вищі, ніж ті, які є на сьогоднішній день»,— сказав Василь Яструбинський.
Він зауважив, що наразі тарифи, які були затверджені рішенням Київради і діють в столиці на утримання прибудинкових територій та квартплату з коефіцієнтом підвищення 1,8, практично не перекривають собівартості утримання будинків, і це не дає змоги підвищити якість надання послуг.
також у паперовій версії читайте:
  • НАШ «ТЕПЛОВОЗ» ТАКИ ВЛЕТІВ...
  • З ВІЙНИ ДОДОМУ ПИШУТЬ ОДНАКОВО
  • ХТО ГРАБУЄ ТРУДЯЩИХ?
  • ЧИ ВРЯТУЄ КРАВАТКА ВІД АВАРІЙ?
  • ЗИМА «ПАРТИЗАНИТЬ» ВНОЧІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».