Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«АРТЕК» ХОЧУТЬ ЗАХОПИТИ РЕЙДЕРИ?
Господарський суд АР Крим порушив справу про банкрутство Міжнародного дитячого центру «Артек». Про судову справу з посиланням на «інформовані джерела» повідомила Чорноморська телерадіокомпанія.

Приводом став позов будівельної компанії «Професіонал», яка стверджує, що «Артек» заборгував їй 440 тисяч гривень за реконструкцію пансіонату «Гліцинія».
У Міжнародному дитячому центрі подробиці судового процесу не коментували. «Артек»— не банкрут і не буде банкрутом, як би цього комусь не хотілося»,— запевнила керівник прес-служби МДЦ Олена Мех.
Джерела в керівництві «Артеку», які говорили з журналістами на умовах анонімності, припускають, що все, що відбувається навколо дитячого табору, є рейдерською атакою, однак не можуть навести прямих доказів на користь такої версії.
У листопаді 2006 року Кабінет Міністрів затвердив угоду між Україною та ЮНЕСКО про надання «Артеку» статусу закладу «під егідою ЮНЕСКО» другої категорії, що передбачає деякі зміни в системі управління центром.

«ГУМОРИНА» НАРОДИЛА НАЩАДКА
«Життя в Одесі — свято, яке завжди» — під таким гаслом у місті відбулось традиційне свято сміху. Перший «гуморинний» концерт пройшов на головній сцені, розміщеній біля театру опери і балету. Потім стартували концерти творчих колективів, різні конкурси на сценічних майданчиках Грецької площі й Приморського бульвару.

За традиційним маршрутом від Дерибасівської до Куликового поля була карнавальна хода, в якій взяли участь близько двох тисяч осіб. Відкрив її Дюк де Рішельє (народний артист Семен Крупник), який з'явився на чолі колони на символічному кріслі одеського градоначальника під гаслом «День маленького Парижа у великій Одесі».
Потім демонстранти висловлювали своє ставлення до Євросоюзу: «Пустіть Неньку до Європи!», оцінили турботу уряду про лікарні: «Харчування в лікарні — краще лікувальне голодування!». Гуморинний «День чесного митника» показав ставлення одеситів до силових структур: «Кожна третя тривога — безкоштовна!», до комунальних структур: «Не хочемо переплачувати за шахраїв!», «Народ поставили на лічильник», до правоохоронних і судових органів: «Юристи, на роботу з чистою совістю!».
Увечері на Куликовому полі під час гала-концерту вперше пролунав гімн одеської Гуморини. Перед одеситами виступили «Кролики», Єфим Шифрін, група «Авіатор», «Не ангели», «Брати по розуму», Клара Новикова, Вєрка Сердючка, «Маски-шоу» і група «Воплі Відоплясова», три шоу-балети. Дійство завершилося святковим феєрверком і молодіжною дискотекою.
За словами Тетяни Фидірко, віце-мера Одеси, «святкові програми «Гуморини-2007» фінансували винятково за рахунок численних меценатів — жодної копійки з бюджету».
Тим часом цьогоріч у Полтаві започаткували Карнавал гумору. Надалі його мають намір зробити щорічним.
Свято на кшталт відомої одеської Гуморини запровадила міська влада. Карнавальна хода розпочалася біля пам'ятника Слави, і прямуючи до театральної площі, обійшла увесь центр міста. На головному майдані виступили місцеві гумористи та відомі команди КВК. Відбулися театралізовані шоу «Козацькі розваги» і «Бої подушками».
також у паперовій версії читайте:
  • СКІЛЬКИ ХВИЛИН У ПРЕЗИДЕНТСЬКІЙ ГОДИНІ?
  • «НЕ НА ТУ ЛОШАДКУ ТЫ ПОСТАВИЛ, ПОТОМУ И ПРОИГРАЛ, БРАТОК...»
  • В АВТОКАТАСТРОФІ ПОТЕРПІВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ШКІЛЬ
  • У ТЕПЛО ВАРТО ВІРИТИ
  • В ЯЛТІ ВИБУХНУЛА КАВ'ЯРНЯ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».