Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ДОНЕЦЬК: «ЧОРНОБИЛЬСЬКЕ» ГОЛОДУВАННЯ ПРИЗУПИНЕНО
Інваліди-ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС призупинили голодування й пікетування будинку управління Пенсійного фонду в Донецьку. Про це повідомив представник чорнобильців Олександр Пучков.

За його словами, з протестувальниками зустрівся міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв.
Було ухвалене рішення обговорити питання про перерахунок пенсій для ліквідаторів аварії на ЧАЕС у понеділок у Києві. Зі слів пана Пучкова, якщо пенсії не перерахують, вони готові поновити голодування. «Всю відповідальність за погіршення стану здоров'я ми покладаємо на уряд Віктора Януковича й керівництво Донецької області»,— йдеться у зверненні чорнобильців.
Тим часом Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що нічого не знав про голодування чорнобильців і доручив Кабміну розібратися в цьому питанні.
Як відомо, 12 інвалідів-ліквідаторів аварії на ЧАЕС 20 березня в Донецьку оголосили безстрокове голодування, вимагаючи справедливого перерахування пенсій. В процесі акції кількість протестувальників збільшилася до 20 осіб.
Учасники заявили, що припинять голодування після перегляду пенсії відповідно до змін у законі про перерахунок раніше пенсій з інвалідності учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

НІНА КАРПАЧОВА — ПРО ПОСТРІЛ У ІМІДЖ УКРАЇНИ
Уповноважений з прав людини відкрила провадження за фактом «демонстративного зухвалого» вбивства російського бізнесмена Максима Курочкіна. Про це повідомляє прес-служба омбудсмана. Криміногенна ситуація в нашій країні викликає тривогу, вважає Ніна Карпачова. За її дорученням на місце події виїхала група фахівців, які мають значний досвід у розслідуванні таких злочинів. Зроблено висновок: убивство заздалегідь сплановане і з особливою ретельністю підготовлене.

До того ж, із горища дев'ятиповерхівки, розташованої навпроти, яка стала для кілера вогняним рубежем, навіть без оптичного прицілу добре видно не лише внутрішній двір Святошинського райсуду, а й зал судового засідання. Тобто будь-який його учасник, не кажучи про служителів Феміди, потрапляє в сектор обстрілу, повідомляє прес-служба омбудсмана.
«Це безумство: суд виявився найзручнішим місцем для кілерської розправи! — сказала Ніна Карпачова.— Вбивство російського бізнесмена Курочкіна — це постріл у імідж України. На території держави, яка декларує своїм конституційним зобов'язанням захист людського життя, ніхто не повинен бути позбавлений цього священного права: бізнесмен чи політик, підозрюваний або засуджений, бомж чи безробітний»,— цитує пані Карпачову прес-служба Уповноваженого.
Тим часом у четвер увечері опечатану українськими правоохоронцями і митниками труну з тілом загиблого відправили до Росії. Про це повідомляє Інтернет-видання «Трибуна».
Поховання Курочкіна мало відбутися вчора у Москві. Про це повідомляє сайт «Обозреватель» із посиланням на «власні джерела».
також у паперовій версії читайте:
  • ПИСАНКА ВІД СТРАУСА
  • НОВИЙ МІНІСТР ЗАКОРДОННИХ СПРАВ — ПРО ЧФ РФ
  • М'ЯСО ПОДЕШЕВШАЛО. ДЛЯ ВИРОБНИКІВ
  • ВЕРБНА НЕДІЛЯ — ІЗ СОНЦЕМ ТА ВІТРОМ
  • ЧИ ЗНАЙДУТЬСЯ «ЛІКИ» НА БЕЗРИБ'Я?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».