Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СЕМИРІЧНА ДІВЧИНКА ВАЖИТЬ ПОНАД 220 КІЛОГРАМІВ

Надмірна вага дитини не змусила батьків замислитися над наслідками такого способу життя. Про дієтичне харчування чи лікування ожиріння мова навіть не йдеться. Мати продовжує купувати дівчинці висококалорійну їжу в ресторанах швидкого харчування та дозволяє вживати необмежену кількість солодких газованих напоїв. Таку поведінку вона мотивує тим, що Джесіка майже завжди відчуває голод, попри те, що енергетична цінність їжі, яку вона вживає, становить близько 10 тис. кілокалорій щоденно.
Після того, як телеканал «ABC6» показав відеорепортаж про життя дитини, до редакції надійшло чимало листів-відгуків з усіх куточків країни. Американці вимагають від місцевої влади взяти ситуацію під свій контроль та покарати матір дівчинки за недбале ставлення до дитини й безвідповідальність. Про те, якими можуть бути санкції щодо батьків Джесіки, не повідомляється.


МАВПИ АТАКУЮТЬ ІНДІЙСЬКУ СТОЛИЦЮ
Безпрецедентне завдання — звільнити індійську столицю від мавп, які заполонили її, поставив перед місцевою владою вищий суд Делі. Винесене ним рішення остаточно підводить риску під тривалим розглядом позовів жителів міста, котрі вимагали позбавити їх від загрози, яку спричиняють полчища приматів, що вільно розселилися в житлових кварталах, парках і скверах.
На виконання жорсткого судового вердикту дали три місяці. Влада вживатиме лише заходи, що були заздалегідь узгоджені із зоологами й схвалені захисниками дикої природи, тобто мавп видворятимуть лише «гуманними методами, не завдаючи їм болю й шкоди». Більше того, муніципалітет зобов'язують додатково побудувати кілька розплідників, де спіймані мавпи чекатимуть на переселення в заповідники. Ці тимчасові мавпячі «гуртожитки» потрібно оточити високими й гладкими стінами, через які їхні мешканці не зможуть вибратися на волю і повернутися в облюбоване місто.
Нині в столиці налічується майже шість тисяч мавп, а єдиний розплідник розрахований лише на триста представників неспокійного племені. Повернення «нелегалів» із міста в дику природу — справа нелегка. Підраховано, що на доправлення на нове місце проживання кожної групи з 300 мавп і забезпечення їхньої адаптації уряд має витратити по 2,5 млн рупій — майже 57 тисяч доларів.

також у паперовій версії читайте:
  • ТЕСТ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • КРОСВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».