Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
НОВІ ЦІЛІ КОАЛІЦІЇ
Координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що коаліція не просто формально змінила назву, а і перейшла на новий ступінь виконання замовлень від громадянського суспільства — будувати єдину державу, єдину політику і єдину націю. Про це повідомляє прес-служба ПР.

«Це — надзавдання, тому що наші опоненти і найперше молода, ще не досвідчена і тому безвідповідальна перед національними інтересами українська опозиція щодня розхитує стабільність, тисне на Президента, закликаючи його на барикади, і спекулює різними почуттями народу. Це постійно загрожує нашому діалогу з українцями, відволікає нас від політичного інженерінгу з управління об'єктивними і неминучими кризами, а головне — від ефективного обслуговування споживчого кошика кожного з українців»,— наголосила нардеп.
«Об'єднувальні процеси, які відбуваються навколо провладної коаліції, дають нам змогу говорити, що ми можемо і повинні об'єднувати економічні субмоделі Заходу і Сходу для того, щоб успішно перетворити Україну на постіндустріальну демократію з високими стандартами життя»,— повідомила координатор парламентської більшості.
Вона також додала, що політика уряду Прем'єр-міністра побудована на трьох основних стовпах: економічний прагматизм, єдиний народ і суспільна стабільність. «Саме це було предметом його позиції, й саме ці фундаментальні опори будуть основою програми уряду»,— цитує її слова прес-служба Партії регіонів.
За словами пані Богатирьової, коаліція за короткий період довела здатність на чолі з урядом В. Януковича реалізовувати в першу чергу швидкі й мотивовані соціально-економічні реформи. «Його позиція надзвичайно проста — добробут повинен стати не тільки мрією, а і реальністю для бідних і тих, хто сьогодні формується як середній клас, чи для тих, хто вже став національною буржуазією»,— зазначила вона.
Водночас, на думку лідера фракції ПР, деяким політичним силам (опозиції) нині справді потрібна самооборона. «Але потрібно оборонятися від самих себе, щоб, маючи такі сьогоднішні потужності й можливості, і, перш за все, особливий ресурс — український народ, так бездарно пропонувати цю ганебну культуру сварок і міжусобиці. Це може в черговий раз привести нас до втрати історичної перспективи і стати вічною традицією українців»,— цитує її слова прес-служба Партії регіонів.
також у паперовій версії читайте:
  • ЗА ЩО БОРОЛИСЯ?
  • ТРЕБА ВПЛИВАТИ!
  • ДЕМОКРАТИ БУДУТЬ ВІЛЬНИМИ
  • НАВЧАННЯ ВІДБУДУТЬСЯ?
  • КРАВЧЕНКА ВБИЛИ?
  • У ПОШУКАХ КОМПРОМІСУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».