Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ВАНДАЛІЗМ У ОДЕСІ — СПРАВА НАЦІОНАЛ-СОЦІАЛІСТІВ
Стали відомі нові подробиці про молодиків, які скоїли місяць тому безпрецедентну за масштабами наругу над Меморіалом пам'яті жертв Голокосту, меморіальним комплексом «Дорога до смерті» та майже 300 надгробками на Третьому єврейському кладовищі. Вандали — два майбутні моряки і безробітний, котрий працював у виконавчій службі, а згодом рієлтором,— заарештовані й перебувають в СІЗО.

Зі слів начальника міського управління внутрішніх справ Олександра Михайлюкова, група має відношення до фан-клубу відомої в Одесі футбольної команди, а також до однієї з груп націонал-соціалістів. Зокрема, активним прихильником фашистської ідеології визначається згаданий вище 25-річний безробітний. Він залучив до блюзнірської акції учня морського ПТУ і заочника одного з престижних морських ВНЗ. Обоє майбутніх моряків — з благополучних сімей. Під час пиятики в барі вони легко погодилися на вчинок, на який нормальна людина не піде. На 50 гривень молодики купили п'ять балонів із червоною фарбою, що добре помітна на білому і чорному мармурі.
«Працювали» вночі за чітко розподіленими ролями. Під час слідчого експерименту речові докази — порожні балони та рукавиці — знайшли в люку біля цвинтаря. Затримані показали їх слідчим.
Головний міліціонер Одеси повідомив, що правоохоронці не лише прискіпливо встановлюють мотиви спаплюження єврейських могил і пам'ятників, а й роблять усе належне, щоб запобігти подібним актам вандалізму в майбутньому. З цією метою проводяться зустрічі з активістами молодіжних течій, включаючи націонал-соціалістів.

У ЄВПАТОРІЮ. ДО ДИНОЗАВРІВ!
У курортній Євпаторії відкрився перший дитячий «Динопарк», де можна легко подружитися з динозаврами, а потім посидіти в затишній кав'ярні чи розважитися на атракціонах із призами.

Ресторанне обладнання та гральні автомати для «Динопарку» закуповували в шести країнах світу, а саме будівництво велося понад рік. До «Динопарку» входять дитяче кафе, рибний ресторан «Наутілус», кафе мексиканської кухні і призові атракціони.
Головна «родзинка» нового центру відпочинку — рухомі фігури динозаврів. Отже, відвідувачі зможуть побачити «живих» бронтозаврів, тиранозаврів і птеродактилів.
Об'ємний звук і лазерне підсвічування обіцяють зробити ілюзію дуже правдоподібною. Всю цю бутафорію виготовила у США фірма, що спеціалізується на виконанні замовлень для Голлівуда.
До речі, учетверте Євпаторію визнано містом найкращого благоустрою в Криму. На думку міської влади, це є важливою подією, особливо напередодні курортного сезону.
Євпаторія — одне з найдавніших міст світу, що існує понад двадцять п'ять століть на березі Чорного моря. Воно розташоване в степовій північно-західній частині Криму і простяглося 14-кілометровою смугою вздовж мілководної Каламитської затоки.
Оздоровниці, яких тут налічується більше сорока, мають найсучасніше лікувально-діагностичне обладнання.
також у паперовій версії читайте:
  • «КУДИ ПОДІЛИСЯ ДЕВ’ЯТЬ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ?»
  • У ПРИХИЛЬНИКІВ ВСТУПУ В НАТО «ОПУСКАЮТЬСЯ РУКИ»
  • «ЛЮДЕЙ РОКУ» НАЗВАНО
  • ТРОЄ ЗАСТРЕЛЕНИХ У ДЖИПІ. «РОЗБІРКИ» ТРИВАЮТЬ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».