Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МОВИ, ЩО ЗНИКАЮТЬ, МІСТЯТЬ УНІКАЛЬНУ ІНФОРМАЦІЮ

Щира прихильність одного кубинця до кабана дала змогу тварині дожити до рекордного віку. Нещодавно йому виповнилося шістнадцять років, а господар навіть не думає про те, щоб пустити свого вихованця, який набрав значну вагу, на шинку, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNews.
Власник риластого категорично відмовився забивати свого улюбленця навіть тоді, коли сам важко хворів і перебував у шпиталі. Після одужання, працюючи далеко від домівки, чоловік завжди пам'ятав про кабанця й надсилав йому з оказією чогось смачненького.
На Кубі радіють кабану-довгожителю. Нині його непросто вивести з хліва — він розжирів і важить майже 200 кг. Односельці вигадали йому оригінальне прізвисько — «поросятко, яке не стало шинкою». Господар також задоволений: у всій країні не знайдеться іншої свині в такому поважному віці.


КАБАН-ДОВГОЖИТЕЛЬ
Любов до спілкування по мобільному телефону недешево обходиться фінові Весу Кескінену з містечка Тюся на північному заході Фінляндії. Він по праву може пишатися найбільшими в країні телефонними рахунками. Лише торік власник невеликої крамниці витратив на мобільний зв'язок понад 21 тис. євро, передає Укрінформ із посиланням на Reuters.
У компанії-провайдері стільникового зв'язку підприємець із Тюсі — на особливому рахунку. Там не знають іншого клієнта, який би стільки говорив по телефону. Підраховано, що за рік Кескінен зробив тисячі дзвінків і відправив майже двадцять тисяч повідомлень.
Загалом він користується мобільним телефоном сім годин на день. Незважаючи на це, чимало викликів залишаються без відповіді. Навіть із журналістами, які вирішили взяти у нього інтерв'ю, Кескінен спілкувався за допомогою SMS.
У Фінляндії розмови по мобільному телефону давно стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Згідно з останніми даними статистики, фіни за рік наговорили 10,8 млрд хвилин і відправили понад 2,7 млрд SMS, у середньому по 507 повідомлень на кожного зареєстрованого абонента.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КІНОСВІТ
  • НОУ-ХАУ
  • МАНДРИ
  • ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».