Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЛЮДИНА-ГУМА

арас, граючись, демонструє улюблений трюк — пролазить крізь тенісну ракетку. Об'єм його грудної клітки — 104 сантиметри, діаметр ракетки — 84. Це не фокус Девіда Копперфілда, а розтягування суглобів, яким він досконально оволодів після занять кікбоксингом.
Кікбоксера з нього не вийшло, зате він сім років працює артистом оригінального жанру. Об'їздив усю Європу, Азію, постійно мандрує Україною.
На тренування людина-гума кожен день витрачає по шість годин. Свій феномен пояснює так: 60% — талант, решта — робота. Щоб завжди бути у формі, чоловік намагається добре виспатися. А ще випиває до десяти чашок кави за день і все їсть без солі.
«Інших секретів немає, — говорить Тарас. — Просто іноді мої кістки зникають». Для підтвердження роздавлює між лопаток яйце.


ТИГРЕНЯТА ПОТОВАРИШУВАЛИ З ОРАНГУТАНГАМИ
Від двох місячних суматрських тигренят на кличку Дема й Маніс відмовилася мати. Те саме трапилося і з двома орангутангами — Ніа та Ірмою. Звірят доправили в шпиталь для тварин у зоопарку «Таман Сафари» на острові Ява.
Цей дивний квартет годували молоком з однієї пляшечки, і в результаті вони потоваришували. Діти весь час проводять разом, граються один із одним, а Ірма не може заснути, не обійнявши рукою тигреня Дему. Нерозлучна четвірка живе пліч-о-пліч упродовж чотирьох місяців, за цей час не виявлено жодного випадку ворожості або агресії.
Поки невідомо, чи залишаться вони друзями, коли виростуть. Вага тигра із Суматри, якого через невелику чисельність особливо охороняють, може сягати 330 кілограмів, у природі він розглядає молодого орангутанга лише як легку здобич і не дуже ситний сніданок чи обід.
«Це — незвичайна ситуація, що не може виникнути в дикій природі,— говорить співробітниця індонезійського зоопарку Шрі Суварні.— Поки вони як звичайні діти бавляться. Цікаво, чи інстинкти візьмуть своє»?

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КІНОСВІТ
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».