Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МОЛОДІ АМЕРИКАНЦІ НЕНАВИДЯТЬ СВОЮ РОБОТУ

Найбільше невдоволених серед тих, кому ще не виповнилося 25 років. Найпоширеніші причини — низька зарплатня й неможливість просуватися по службі.
«Найбільш знеохочений» працівник у США — це молода людина, яка одержує низьку зарплату і живе в Нью-Йорку, Нью-Джерсі або Пенсільванії, з'ясували соціологи.
Друга за рівнем невдоволеності група — це люди у віці від 45 до 54 років (задоволених — 45%). Старші люди більш схильні цінувати свою роботу. Половина з тих, кому за 55, нічого не мають проти нинішнього місця праці.
Рівень незадоволення серед американців загалом дуже високий. Ще 1987 року, коли подібне дослідження провели вперше, задоволеними своїм основним заняттям були 61% опитаних. На думку соціологів, це є тривожним знаком для економіки США.
Як з'ясувалося під час опитування, багато що залежить від рівня оплати праці. Американці, які одержують менше 15 тис. доларів на рік, частіше за інших негативно ставляться до своїх працедавців, тоді як осіб, що заробляють понад 50 тис. на рік, частіше за інші групи влаштовує їхня робота.


«ЗООПАРК» НА ФЕРМЕРСЬКОМУ ПОДВІР'Ї
Сільським «зоопарком» інколи називають господарство відомого на Волині фермера Володимира Микитюка, що в селі Радовичі Турійського району. Тут можна побачити не лише свійських тварин, а й екзотичних мешканців волинських лісів. І навіть привітатися «за лапу» із... справжнісіньким вовком, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Початок родинному «зоопарку» поклав кінь Пончик, якого фермер придбав для свого сина, що змалку мріяв про рисаків. Тимчасовою стайнею для коня слугував автомобільний гараж. Згодом з'явився маленький ведмедик, що ріс разом з дітьми. Коли ведмідь подорослішав, то став навіть розважати відвідувачів у місцевому ресторані.
Малеча з усієї округи приходить до Микитюків, щоб подивитися і на вовка, що також «прописався» в родині. Є тут і дикі чорні кабани, яких привезли з Тернопільщини. Їх у господарстві нині розвелося стільки, що недавно п'ятьох випустили в місцеві ліси, аби вони там розмножувалися.
Кінь Пончик започаткував у фермерському господарстві цілу галузь: нині тут є торійські й орловські рисаки. І навіть поні — найбільша радість для сільської дітвори. Господар незабаром має намір запропонувати землякам цікаву послугу — туристичні мандрівки на конях.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».