Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ ЖІНКИ
ЗА ЩО ЛЮБЛЯТЬ БІЛЯВОК
Із давніх-давен жіноча врода була таємницею і предметом суперечок. Чарівними захоплювалися, від них втрачали розум і наважувалися на відчайдушні вчинки, вони надихали на подвиги та переповнювали серця коханням. Так склалося, що чоловік неодмінно обводить поглядом кожну жінку.

Одних приваблюють яскраві брюнетки, інших — ніжні білявки. Дослідження довели, що чоловіки віддають перевагу блондинкам. Учені стверджують, що саме брюнети люблять білявок. Їхня краса діє на них приголомшливо, адже вони вважаються привабливими й недоступними, невинними і наївними. Жоден інший колір волосся не викликає стільки суперечок і захоплень, не є предметом чоловічого захоплення і жіночої заздрості. Треба зазначити, що в українських народних піснях більше уваги присвячено чорнявкам: «Ой, чорная, си чорна»...
Учені та психологи вважають, що білявки вирізняються якимось особливим характером від жінок з іншим кольором волосся, що світле забарвлення завжди було символом краси, ясності, свіжості. До того ж, світле волосся не так різко підкреслює риси обличчя, завдяки чому блондинки виглядають молодшими. Крім того, такі негативні емоції як злість, досада, ненависть не так помітні на їхніх обличчях. Вони завжди справляють враження жінок ніжних і беззахисних, це вкрай важливо, бо чоловіки не люблять небезпечних особистостей.
До речі, світлі тони зустрічаються рідше, тому цінуються більше, а світле волосся відбиває сонячне світло і здається золотавим. Золото ж — благородний метал, що символізує багатство і владу, чи не тому чоловіки охоче оточують себе білявками? Жінки зі світлим волоссям легко засвоюють природничі науки, мають математичні здібності. Вони можуть зробити блискучу кар’єру в економіці та політиці. Однак природних блондинок, як не прикро, з кожним роком стає все менше. Їхня кількість у світі за останніх п’ятдесят років зменшилася на 20 відсотків. Це в традиційних країнах, де живуть блондинки,— у скандинавських.
Узагалі, чоловіки тягнуться до добрих і турботливих подруг. У жінці чоловіки понад усе цінують самостійність, розум і вміння їх розважати. Потім йдуть почуття гумору, вмінння готувати, дбайливість. Лише після цього — така незаперечна жіноча перевага як доброта. За дослідженнями вчених, існують позитивні кореляції за зростом, інтелектом і негативні — за кольором волосся. Тож високі люблять високих, розумні — розумних, низькі — низьких, водночас брюнети люблять білявок і навпаки. Коли філософу Іммануїлу Канту поставили питання: «Які, на вашу думку, жінки більш схильні до вірності у коханні — брюнетки чи блондинки?»,— він відповів: «Сиві!»
також у паперовій версії читайте:
  • З ІСТОРІЇ СВЯТКУВАННЯ 8 БЕРЕЗНЯ
  • МІФОЛОГІЯ ТА НАРОДОЗНАВСТВО ПРО БЕРЕГИНЬ
  • ПРОВІСНИКИ ВЕСНИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».