Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ХОЧЕТЕ ПОБАЧИТИ МІСЯЧНЕ ЗАТЕМНЕННЯ?
У ніч проти неділі, із 3 на 4 березня, відбудеться повне місячне затемнення. Фахівці підтверджують: це явище буде видно на всій європейській території за умови, що небо не затягнуть хмари.

У нашій країні затемнення можна буде спостерігати від початку і до кінця. Всі фази затемнення будуть доступні охочим на всій території України. Місячне дійство почнеться 4 березня приблизно через півтори години після півночі. Тривалість повного затемнення залежить від того, наскільки близько до центру земної тіні пройде Місяць, і від віддаленості Місяця від Землі на орбіті. Затемнення матиме тривалість повної фази — 1 годину 14 хвилин, а загальна тривалість (від торкання місячним краєм земної тіні до повного сходу з неї) становитиме 3 години 41 хвилину.
За повного затемнення Місяць набуває червонуватого або коричневого відтінку. Колір затемнення залежить від стану верхніх шарів земної атмосфери, бо лише світло, що пройшло крізь неї, освітлює Місяць під час повного затемнення. Останнє місячне затемнення на Землі спостерігалось 7 вересня 2006 року. Це було так зване приватне затемнення з максимальною фазою 0,18. При цьому затьмарюється верхній край Місяця.

УКРАЇНЦІ СТВОРИЛИ ЕЛІКСИР БЕЗСМЕРТЯ?
«Ось побачите, незабаром я виглядатиму на 35! — переконаний 70-річний професор медицини Геннадій Опанасенко.— Сивина зникне, моє волосся стане густим, поліпшиться зір, розгладяться зморшки, виправиться постава. Ми переможемо смерть!»

Експеримент почнеться за два тижні. 30 українських учених, серед яких і Геннадій Леонідович, стануть піддослідними у випробуваннях «еліксиру вічного життя», який самі ж винайшли.
Щоранку натщесерце вони вживатимуть кілька крапель речовини, склад якої тримають у таємниці. Крім того, перебуватимуть під дією електронного апарата, про який теж поки не говорять. «Єдине, що можу сказати: нам вдалося визначити, за якими фізичними параметрами відбуваються зміни в клітині людини в той момент, коли вона помирає, і навчитися усувати ці зміни,— стверджує професор Опанасенко.— Пощастило замкнути в кільце процес людського розвитку і повертати людину в будь-який вік. Хочете 20 років чи 40 — вибирайте самі»,— повідомляє «Блік».
Свою теорію вчені оприлюднять у Києві на Конгресі з медицини антистаріння 15–17 березня. Після публічного оголошення стартує проект «Індивідуальне безсмертя». У випробуваннях візьме участь весь склад наукової групи винахідників, а це — вчені різного профілю: фізіологи, біохіміки, фізики, електронники. Експеримент над своїм організмом вони проводитимуть цілий рік. Усі зможуть побачити: помолодшають вчені чи ні.
також у паперовій версії читайте:
  • ГЕНПРОКУРАТУРА ПОРУШИЛА СПРАВИ ПРО НЕЗАКОННУ ТРАНСПЛАНТАЦІЮ
  • ЗА КОРДОН ІЗ СИНІМ ПАСПОРТОМ
  • ПЕРЕД МІСЦЕВИМИ ГРОМАДАМИ ПОСТАЛА РЕАЛЬНА ЗАГРОЗА
  • СІВБА РОЗПОЧАЛАСЯ
  • «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» ПРИМУСИТЬ КОРИСТУВАТИСЯ БІЛИЗНОЮ
  • ВЕСНА ЗАПЛАЧЕ ТЕПЛИМИ СЛЬОЗАМИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».