Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ВИКРИЛИ ФАЛЬШИВОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО

Помітити «фальсифікацію» було важко, оскільки псевдополіцейський одягався у справжню форму, яку виписав за спеціальним каталогом, мав справжні наручники та навіть старий поліцейський автомобіль. Єдине, що у нього було несправжнім,— це документи. Зате підробка була високої якості. Більше того, Террі зняв для своєї «дільниці» приміщення, де у нього було все «справжнє», навіть табличка, де значилося: «Капрал Г. Террі».
Попався «коп» на дурниці. Один із «підозрюваних» звернувся до іншого поліцейського відділку, коли «капрал Террі» став вимагати у нього позашляховика для проведення «операції під прикриттям». Під час розслідування з'ясувалося, що Террі провернув ще одну махінацію, обміняв якусь стару машину на спортивний автомобіль, доплативши власникові лише 600 доларів.
Як виявилося, це — не перший конфлікт Террі із законом. 2002 року його заарештовували за махінації й засудили до п'яти років ув'язнення умовно. Нині шахрая випустили під заставу в 150 тис. доларів. Він чекає суду.


АНОНСОВАНО ПРЕМ'ЄРУ «ХОБІТА»
Пріквел відомої кінотрилогії «Володар перснів» під назвою «Хобіт» вийде на екрани 2009 року, заявив у інтерв'ю газеті «The New York Times» голова кінокомпанії «New Line Cinema» Роберт Шеїй.
За його словами, у компанії поки немає сценарію, але найближчим часом почнеться робота над ним. Він відмовився дискутувати з приводу кандидатури режисера картини, проте коли згадували ім'я Пітера Джексона («Володар перснів») сказав, що хотів би попрацювати «з іншим режисером».
Нагадаємо: Шеїй раніше стверджував, що не бажає більше мати з Джексоном ніяких справ і докладе зусиль, «щоб цей хлопець більше ніколи не працював на «New Line».
У листопаді 2006 року прес-служба Пітера Джексона розповсюдила лист режисера, в якому він повідомив, що кінокомпанія «New Line», що є тимчасовим власником прав на екранізацію творів Толкієна, офіційно відмовилася від його послуг як режисера «Хобіта». Причиною розриву став позов Джексона проти своїх колишніх роботодавців, яких режисер звинуватив у приховуванні частини винагороди, що належала йому.

«КОРОЛЕВА» — НАЙКРАЩА КАРТИНА РОКУ
Фільм «Королева» режисера Стівена Фрірса визнано найкращою картиною року за версією Британської академії кіно та театрального мистецтва. Картина розповідає про залаштункові стосунки Британської королеви Єлизавети II і Прем'єр-міністра країни Тоні Блера, що розгортаються на тлі багатьох складних питань, які виникли через трагічну загибель у Парижі принцеси Уельської Діани, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNews.
Британську актрису, котра зіграла Єлизавету, Гелен Міррен визнано найкращою виконавицею жіночої ролі, а найкращим актором — американця Фореста Вайтейкера — за роль диктатора Уганди Іді Аміна у стрічці «Останній король Шотландії». Ця картина отримала приз як найкращий британський фільм року.
Найкращим режисером року визнано британця Пола Грінграсса, який створив у Голлівуді кінокартину «Рейс-93» про події 11 вересня 2001 року.
«Королеву» було представлено на конкурсі у десяти номінаціях. На другому місці — дев'ять номінацій — значився останній фільм бондіади «Казино Роял». Проте перемогти йому вдалося лише в одній — за найкраще звукове оформлення.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ФАКТ
  • МАНДРИ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».