Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПИТНОЇ ВОДИ НЕ ВИСТАЧАТИМЕ

Учені зазначають, що труднощі з водою торкнуться передовсім Африки та Близького Сходу, але критична ситуація може скластися також у Китаї, Австралії, деяких частинах Європи і США. Через глобальне потепління від 200 до 600 млн осіб у різних районах світу опиняться перед загрозою голоду.
В оприлюдненій раніше спеціальній доповіді Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) наголошувалось, що з точки зору нестачі водних ресурсів Близький і Середній Схід, а також Північна Африка впритул підійшли до кризової позначки, і питна вода в цьому посушливому регіоні стрімко перетворюється на скарб. У 90-х роках минулого століття «водна криза» настала в таких країнах, як Алжир, Джібуті, Катар, Саудівська Аравія, Туніс, Ємен і ОАЕ. Менш як за 20 років така сама доля чекає на Єгипет, Іран, Лівію, Марокко, Оман і Сирію.


СОБАКА ВИХОВУЄ ПОРОСЯТ
Собака на кличку Нінья всиновила трьох поросят. Вона протягом кількох тижнів справно годує малечу й наглядає, немов за власними цуценятами, передає Укрінформ із посиланням на MIGnews.
Свиноматка захворіла, коли поросятам було два тижні від народження, і не змогла їх вигодовувати, розповів хазяїн собаки кубинець Хорхе Гарсія. Відтоді собака не розлучається зі своїми нерідними дітьми, пильнуючи за тим, аби вони не залишали двору. В прохолодні ночі Нінья вкладає поросят у будці та спить разом із ними, зігріваючи своїм тілом.
Собака також ретельно виконує свої обов'язки з охорони будинку. Якщо в дім приходить незнайомець, Нінья ховає своїх «годованців», дивитися на них чужим дозволяє лише з відстані.
Гостям, які цікавляться незвичайною родиною, Гарсія неодмінно нагадує: за гороскопом нині Рік свині, і те, що собака «всиновила» поросят, добра прикмета.

також у паперовій версії читайте:
  • КІНОСВІТ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».