Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
СТОЛИЧНІ ТАРИФИ — ЦЕ Й НАДАЛІ «РЕБУС»
Київська міська держадміністрація оспорюватиме рішення столичного Господарського суду від 13 лютого цього року про визнання незаконними розпоряджень, підписаних мером столиці Леонідом Черновецьким, про запровадження з 1 грудня 2006 року нових тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко. Він підкреслив, що будь-яке рішення суду для нього — закон і чиновники готові його виконувати, але після подання апеляції.

За словами посадовця, якщо мерія програє в апеляційному суді, то керівництво міста звертатиметься у вищі інстанції, тобто до Верховного Суду України.
«Якщо знову програємо? Виконуватимемо рішення суду (тобто знижуватимемо тарифи — УНІАН). Та до цього, я запевняю, справа не дійде. Давайте дочекаємося засідання апеляційного суду»,— сказав перший заступник голови КМДА.
Пан Голубченко згоден із тим, що через рішення Господарського суду люди, можливо, не платитимуть ні за тарифами, запровадженими з 1 грудня, ні за тими, про які було ухвалено рішення на сесії Київради 8 лютого.
До речі, сказав він, офіційного розпорядження мера Києва про зниження тарифів за результатами лютневої сесії Київради досі немає. Його, за словами, «наразі готують».
Як відомо, 8 лютого Київрада ухвалила рішення про підвищення тарифів із 1 грудня 2006 року лише вдвічі, а не в 3,4 раза, як передбачалось рішенням від 30 жовтня минулого року.
А 13 лютого Господарський суд Києва визнав розпорядження КМДА від 30 жовтня про підвищення тарифів незаконними й скасував їх. Рішення було ухвалене за зверненням київської організації Всеукраїнської партії «Єдність» та її лідера, колишнього мера столиці Олександра Омельченка.
За його словами, в Києві також не діє рішення Київської міської ради від 8 лютого цього року про зменшення підвищених із 1 грудня минулого року тарифів.
«Рішення сесії від 8 лютого, яким передбачено зменшити тарифи, не діє. Там теж грубе порушення — зміни внести з 1 грудня. Рішення сесії не має зворотної сили, як жоден закон, а до того ж, воно стосується недіючих, неіснуючих розпоряджень»,— сказав екс-мер.
Крім того, наголосив він, це рішення Київради не підписане Леонідом Черновецьким і не опубліковане в газеті «Хрещатик», отже, ще не діє. «Таким чином, у грудні–січні-лютому діють колишні, старі тарифи»,— переконаний пан Омельченко.

ЗИМА НАМАГАЄТЬСЯ НАДОЛУЖИТИ
У суботу та неділю буде хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі та вранці у суботу невеликий, у Карпатах помірний сніг. На дорогах північних і західних областей — ожеледиця. Очікується подальше зниження температури: вночі 10–15°, на півночі Лівобережжя до 19° морозу, у південній частині, а 17 лютого і у центральних та східних областях 4–9° морозу; вдень 2–7° морозу, в південній, а 18 лютого місцями і у західній частині від 2° морозу до 3° тепла, в Криму 0–5° тепла.

19–20 лютого переважно без опадів. Температура вночі 19 лютого у західних і південних областях 2–8° морозу, на решті території 5–10° морозу, на півночі Лівобережжя та у східних областях — до 14°, 20 лютого 1–7° морозу, у північно-східній частині місцями до 10° морозу; вдень від 3° морозу до 3° тепла, на півдні країни й на Закарпатті до 8° тепла.
У Києві та області на вікенд — без опадів, на дорогах ожеледиця. Вночі до 10–15° морозу, вдень 2–7° із позначкою мінус.
також у паперовій версії читайте:
  • НАРОДЖУВАНІСТЬ ЗРОСТАЄ, АЛЕ...
  • СІМФЕРОПОЛЬ: МІСТО, ВІЛЬНЕ ВІД «КАНОНАДИ»
  • МІЛЬЯРД «У КОНВЕРТІ»
  • ПРОЩАВАЙТЕ, СОЛДАТСЬКІ ЧОБОТИ!

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».