Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
ТОРГИ ТРИВАЮТЬ

Представники Семюеля Пітера відмовились від двох з половиною мільйонів доларів, що їх запропонували представники Віталія Кличка. Таку суму готові були надати Пітеру за відмову від права на першочергове проведення бою з Олегом Маскаєвим.

Утім, менеджери Пітера, відмовляючись від відступних, уникнули категоричного тону й дали зрозуміти, що можливий торг. Маскаєв і Кличко хочуть провести двобій за титул чемпіона світу за версією WBC у квітні або травні нинішнього року в Москві, однак Пітер наполягає на своєму праві першим зустрітися з чинним чемпіоном WBC. Як один із варіантів вирішення цього питання, представники Маскаєва та Кличка мають намір запропонувати Пітеру відступні в сумі трьох мільйонів доларів за те, що він не наполягатиме на негайній зустрічі з чемпіоном за версією WBC, а почекає до вересня й гарантовано зустрінеться з переможцем бою Маскаєв—Кличко. Крім цього, Пітеру пропонують участь в одному з двобоїв московського шоу, а також два мільйони доларів як гонорар за поєдинок з переможцем у вересні. Віталій Кличко підтвердив цю інформацію. Щоправда, український боксер відмовився називати конкретні суми, а ось Деніс Раппапорт, промоутер чемпіона світу за версією WBC Олега Маскаєва, був відвертішим у одному зі своїх інтерв’ю: «Хіба вони не зобов’язані порадити своєму боксерові погодитися на цю пропозицію? Сем Пітер може стати фінансово незалежним на все життя, жити лише за відсотки з цих грошей,— зазначив він.— Хто може, будучи в здоровому глузді, відмовитися від 2,5 мільйона доларів за те, щоб почекати кілька місяців на поєдинок? Вони бояться, що Віталій, якщо він переможе, не зустрінеться з Пітером. Якщо відмовляться, то це рішення стане найневдалішим у історії боксу».
Менеджер Пітера Лу Дува назвав таку пропозицію «неприйнятною», однак повідомив, що команда його підопічного, як і раніше, наполягатиме на проведенні поєдинку проти Маскаєва найближчим часом. Дува посилається на те, що це право Сем Пітер завоював 6 січня, здолавши Джеймса Тоні. Менеджер зазначає: його турбує, що коли вони дадуть згоду на цю пропозицію, це може негативно позначитися на боксерській кар’єрі Сема Пітера. Адже він змушений буде провести без поєдинків значний проміжок часу. Дува додав, що прийняти запропоновані гроші вони зможуть, якщо в пропозиції фігуруватиме гарантована дата бою між переможцем пари Маскаєв—Кличко та Пітером. Як відомо, Віталій Кличко пішов із боксу через травми. Маскаєву на початку року зробили операцію на лікті. Тобто в обох боксерів є свої історії з ушкодженнями. Дува побоюється, що, погодившись на пропозицію представників Кличка, Пітер може опинитися поза боксом більше, ніж на рік. Тож менеджер назвав два з половиною мільйони доларів «неприйнятною» сумою, але не підтвердив заяву, що команда Пітера відмовиться від будь-яких відступних. «Це бізнес, а тут ніколи не можна говорити «ніколи». Сем Пітер сфокусований на тому, аби отримати можливість битися за титул чемпіона і завоювати його,— каже Лу Дува.— Проте, реально кажучи, ми можемо розглянути будь-які варіанти. Щоб прийняли відступні, нам мають зробити привабливу пропозицію, а також назвати точні часові рамки, в які може відбутися бій між переможцем пари Маскаєв—Кличко та Семом Пітером». Тож перемовини між боксерами тривають. Віталій Кличко, у свою чергу, висловив переконання у тому, що він першим вийде у ринг із Маскаєвим. За його словами, якщо не вдасться домовитися з Пітером, то цю справу розглядатиме спортивний суд у Лозанні.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО
також у паперовій версії читайте:
  • ДРУГА СОТНЯ РУСЛАНА ФЕДОТЕНКА
  • ІЗ ТУРИНА ДО ДОНЕЦЬКА
  • УСЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ
  • КРИМАРЕНКО — ДРУГИЙ
  • ШУМАХЕР ОЧОЛИТЬ «ФЕРРАРІ»?
  • ДО БАНСЬКО ГОТОВІ!
  • ВАЖКІ ЧАСИ ХІДДІНКА
  • «СЕВІЛЬЯ» ЦІНУЄ ТИТУЛ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».