Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПРО ТАРИФИ ГОВОРЯТЬ ВСЮДИ
Прокуратура Запорізької області звинувачує ВАТ «Запоріжгаз» у незаконному завищенні тарифів на газ для населення.
Про це на прес-конференції заявив прокурор Запорізької області Валерій Кулаков. За його словами, перевірка дозволила співробітникам з'ясувати, що «під час оплати з громадян стягувалася так звана додаткова винагорода, яка йшла на оплату послуг ВАТ «Запоріжзв'язок», що надає «Запоріжгазу» послуги з прийому платежів за спожитий газ від населення».

«Ми вважаємо це незаконним, оскільки для ВАТ «Запоріжгаз» затверджена і набрала чинності структура тарифів, і ці тарифи включають послуги з прийому платежів за спожитий газ»,— заявив пан Кулаков, зазначивши, що в масштабах області йдеться про суму, яка обчислюється в сотнях тисяч гривень.
За словами прокурора, нині перевірка дотримання законності при формуванні тарифів ВАТ «Запоріжгаз» і низки інших підприємств регіону триває.
А у Донецьку з успіхом залякують боржників за послуги ЖКГ. Станом на понеділок у обласному центрі від водопостачання відключено понад сто абонентів-боржників. «Подібні заходи активізують донеччан у погашенні боргів перед водопостачальним підприємством», наголошує прес-служба КП «Донецькміськводоканал».
«Як засвідчили результати, наші заходи — дієві. Люди, втративши можливість користування послугами водоканалу, розрахувалися з боргами на суму 20,1 тисячі гривень. Не залишилися осторонь і ті, котрі, не чекаючи своєї черги на відключення, також квапилися погашати заборгованість»,— заявив перший заступник «Донецькміськводоканалу» пан Перебийніс. Він попередив: «Акція не одноразова, водоканал планує регулярно, як мінімум раз на квартал, проводити подібні заходи».
Водночас керівник водоканалу заспокоює, що в так звані «чорні списки боржників не вносяться абоненти пільгової категорії й ті, хто належить до малозабезпечених верств населення.

СЕРДЮЧКА ВСКОЧИЛА В ОСТАННІЙ ВАГОН ДО «ЄВРОБАЧЕННЯ»
Артист Андрій Данилко, відомий під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, подав заявку на участь у відборі виконавця, який презентуватиме Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2007». Прийом заявок завершився у п'ятницю, 9 лютого.

«Ми не ставимось до «Євробачення» як до чогось серйозного. Просто на один із конкурсів Данилко поїде на людей подивитися, себе показати і народ повеселити»,— сказав директор продюсерського центру Юрій Нікітін.
Згідно з пунктом «Положення про порядок відбору представника України для участі в конкурсі «Євробачення-2007», Національна телекомпанія України має право самостійно вибирати представника від своєї країни. Рішення про затвердження кандидатури учасника ухвалюється радою керівників НТКУ з подачі дирекції музичних і розважальних програм каналу. Глава прес-служби НТКУ Лілія Кавецька заявила, що відбір проведуть відкрито: «Буде концерт за участю всіх, хто подав заявки, і з них глядачі шляхом голосування виберуть гідного».
Речниця пані Кавецька не змогла назвати точне число заявок, поданих для участі в національному відборі.
За інформацією деяких мас-медіа, за право представити Україну на «Євробаченні» змагатимуться Андрій Данилко і співачка Євгенія Власова, дружина продюсера групи «ВІА Гра» Дмитра Костюка.
Уперше Україна брала участь в конкурсі в 2003 році — тоді країну презунтував Олександр Пономарьов. У 2004-му на «Євробаченні» перемогла українка Руслана з піснею «Дикі танці». У 2005 році на 50-му, ювілейному конкурсі, що проходив в Києві, від України виступала група «Гринджоли». Торік Україну представляла Тіна Кароль.
також у паперовій версії читайте:
  • В УКРАЇНУ ПУСКАТИМУТЬ. АЛЕ ЗА ВЕЛИКІ ГРОШІ
  • ІЗ «ТРУДОВОГО РАБСТВА» ПОВЕРНУЛИ. ЩО ДАЛІ?
  • У РІВНОМУ ІНВАЛІДИ Б'ЮТЬ НА СПОЛОХ
  • ЛАЗЕРНЕ ШОУ, ЯКЕ НЕ МАЄ АНАЛОГІВ У СВІТІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».