Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
НЕМОВЛЯТА ГОВОРЯТЬ ОДНІЄЮ МОВОЮ

Дослідниця з дитинства вирізнялась унікальним музичним слухом і не менш унікальною пам'яттю. Вона в змозі запам'ятати й відтворити з першого разу класичний твір, не відомий їй раніше.
Скориставшись своїми неабиякими здібностями, міс Данстен розробила метод спілкування з новонародженими малюками. Австралійка вважає, що всі немовлята світу говорять однією мовою, використовуючи набір із п'яти звуків. Вона протестувала більш як тисячу грудничків різних національностей і переконана у своїй правоті.
Так, Данстен вважає, що коли малюк вимовляє звукосполучення «Ееерр», це означає, що у нього газики, «Нєє» — «хочу їсти», «Оу» — «мені потрібно поспати», звук «Хе» — відчуття дискомфорту і прохання звернути на нього увагу, а «Ейєх», що у малюка відрижка.
Прісцилла видала книгу, де намагається популяризувати свій метод, стверджуючи, що будь-яка мати, прислухавшись уважно до незрозумілого, здавалося б, плачу свого немовляти, у змозі зрозуміти, що саме йому зараз потрібно, повідомляє MIGnews.com.


ДО РОКУ СВИНІ — ПОРОСЯТА-СВІТЛЯЧКИ
Китайські учені успішно завершили роботу з виведення зелених флуоресціюючих трансгенних поросят, за допомогою яких мають намір проводити дослідження стовбурових клітин.
Трансгенний організм — це живий організм, який одержують перенесенням генів з іншого організму за допомогою методів генної інженерії. Метою перенесення є вироблення у трансгенного організму невластивого йому білка, що несе якусь корисну функцію.
Команда дослідників із Північно-східного сільськогосподарського університету в Харбіні ввела генетичний матеріал, узятий від медузи, в матку свині, котра за 114 днів народила трьох поросят.
Уведений ембріонам флуоресцентний зелений білок призвів до того, що рот, язик і ноги поросят під ультрафіолетовим світлом мають зелене свічення, передає Радіо «Свобода».

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ФАКТ
  • ЗНАХІДКИ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».