Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
МАМИНА ЧЕРЕШНЯ ОСИРОТІЛА...
На вісімдесят третьому році життя помер Анатолій Горчинський — народний артист України, автор і виконавець популярних пісень «Троянди на пероні», «Росте черешня в мами на городі», композитор і режисер-постановник майже півсотні спектаклів.

До кожної з вистав митець писав власну музику. Шанувальники його творчості найбільше пам’ятають свого кумира за виставами «Як наші діди парубкували», «Сільва», оперою «Запорожець за Дунаєм». Біля труни стояли лише червоні троянди — як спомин про його пісенні твори «Червона троянда» та «Троянди на пероні». Поховали Анатолія Горчинського на приміському цвинтарі у Тернополі.

«ОТРУЄНЕ» СУДНО РОЗВАНТАЖАТЬ
Учора у Керченському порту планували розвантажити «Odisk», на якому отруїлось десять моряків. На момент підготовки номера газети до друку результати операції не були відомими: розвантажувати можна лише за умови сухої погоди. 7 січня було завершено буксирування суховантажного судна з акваторії Ялтинського морського торговельного порту до Керченського морського торговельного порту.

У Керчі під головуванням першого заступника міністра у справах надзвичайних ситуацій Володимира Антонця відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ради Міністрів АР Крим, на якому ухвалено рішення про безпечне вивантаження з судна двох тисяч тонн феросилікомарганцю та санітарно-епідемічний нагляд за станом навколишнього середовища в районі проведення робіт. Судно перевозило вантаж із порту Керч до порту Іскандерун (Туреччина).
Тим часом у Лівадійській лікарні Ялти на лікуванні перебуває вісім осіб із судна, яких 5 січня через отруєння шпиталізували.
«Odisk» (прапор Сьєрра-Леоне, порт приписки Фрітаун) транспортувало дві тисячі тонн хімічних речовин (феросилікомарганцю). Капітан корабля повідомив чергову службу Ялтинського морського порту про отруєння хімічними речовинами членів екіпажу.
На місці загинув 23-річний матрос із України. 26-річний електромеханік, громадянин Росії, помер дорогою до лікарні.
також у паперовій версії читайте:
  • ХЕРСОН: ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМ ЧАС... У ПЕРШИЙ КЛАС
  • АЗАРТУ НАЛЕЖИТЬ БУТИ «У ЗАКОНІ»
  • У КИЄВІ ЗРУЙНУВАЛИ ТРИ ПАМ’ЯТКИ
  • ДОНБАС: ГІРНИКИ ТАКИ ЗАСТРАЙКУВАЛИ
  • КВОТУВАННЯ ЕКСПОРТУ ЗЕРНА Й КОРУПЦІЯ
  • СКІЛЬКИ Ж «КАПНУЛО» З КОЖНОГО ВАГОНА?..

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».