Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
«УКРЗАЛІЗНИЦЯ» НА НАС «НАЇЖДЖАЄ»...
Із січня нового року тарифи на пасажирські залізничні перевезення, згідно з графіком, підвищено на десять відсотків.

Нагадаємо, попереднє підвищення було 12 червня 2006 року — тарифи на перевезення пасажирів у потягах збільшено в середньому на 43%.
Відповідно до графіка «Укрзалізниці», наступні підвищення відбуватимуться поетапно, на 10% з 1 квітня і ще на 10% — з 1 липня 2007 року.
За словами посадовців «Укрзалізниці», збитки від пасажирських перевезень зростають, і, за підсумками 2006 року, очікуються на рівні 2,5 мільярда гривень. За даними Мінтрансзв'язку, підвищення пасажирських тарифів «Укрзалізниці» в червні минулого року дало змогу компенсувати лише 0,5 мільярда збитків, решта 1,9 мільярда гривень покриватиметься за рахунок «Укрзалізниці».
Тим часом, Кабінет Міністрів вимагає від Міністерства транспорту скасувати наказ від 1 червня 2006 року, згідно з яким з 1 січня 2007 року збільшуються тарифи на пасажирські квитки. Про це повідомив учора під час селекторної наради з керівниками регіонів віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв. «Ніякого підвищення на 10% не повинно бути»,— заявив він. Посадовець заявив, що за розрахунками уряду даний наказ не має під собою жодних підстав. «Зараз немає передумов, щоб індексувати перевезення пасажирів на 10%»,— вважає віце-прем'єр. При цьому Андрій Клюєв не повідомив, яким чином вирішуватиметься ситуація з перевезенням пасажирів, які вже придбали квитки за новими тарифами.

СІЧНЕВА КАНОНАДА НОВОБОГДАНІВКИ БУДЕ ПЛАНОВОЮ
За рішенням уряду з січня на 275-й артилерійській базі боєприпасів поблизу села Новобогданівка Запорізької області розпочнеться серійна утилізація боєприпасів. Її проводитимуть безпосередньо на місці за допомогою підземних вибухів. Посадовці Кабміну зазначають, що експериментальні вибухи підтвердили: цей метод цілковито безпечний, безшумний і не допускає розльоту уламків. Вони запевняють, що протягом 2007 року буде закінчено утилізацію боєприпасів у Новобогданівці.

Нині на артилерійських складах тут зберігається близько 40 тисяч тонн боєприпасів, 12 тисяч тонн із яких належать до категорії надто небезпечних. В останні дні старого року на території артилерійської бази було зроблено 100 експериментальних вибухів, під час яких знищено 551 одиницю боєприпасів загальною вагою 12 тонн.
також у паперовій версії читайте:
  • ПРЕЗИДЕНТ ВЕТУВАВ ЗАКОН ПРО ЗЕМЛЮ
  • СИРОТИ ЖИТИМУТЬ У ПАЛАЦІ
  • «ВОРСКЛА СТАЛЬ» КОШТУВАТИМЕ МІЛЬЯРД ДОЛАРІВ
  • СТОЛИЧНІ МЕТРИ «КУСАЮТЬСЯ»
  • ЄВПАТОРІЯ: МІТЛА ДЛЯ НЕЧЕПУР
  • ПРОЩАВАЙТЕ, ОДЕСЬКІ КАТАКОМБИ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».