Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПЕНСІОНЕРКА ВЗЯЛА ЗАРУЧНИКІВ

Заручники скористалися мобільним зв'язком і викликали поліцію. Коли на місце події прибули співробітники оперативних служб, озброєні пристроями для відкривання дверей, Медлок прокричала їм у проріз для листів, що не має наміру кривдити заручників. «Я лише хочу домогтися свого»,— пояснила бабуся п'ятнадцяти онуків.
«Рано чи пізно я всіх відпущу. Бо не зможу залишити їх на свято — до мене і так прийдуть 16 осіб»,— пояснила роздратована жінка поліцейським. За дві години переговорів місцева влада погодилася прискорити роботи в кухні Медлок, аби вона змогла приготувати обід для численної родини.
Пізніше британка пояснила журналістам, що майже щодня протягом місяця вставала о шостій ранку, щоб робітники могли стати до роботи о восьмій, а вони частенько не приходили. «Я більше не могла терпіти. Моя плита мала працювати, аби я могла приготувати святковий обід»,— наголосила Медлок.
Плиту сумлінній господині підключили, зазначає «The Sun». Однак муніципалітет застеріг, що мешканці, котрі вдаватимуться до таких неприпустимих дій, ризикують залишитися без ремонту.


АЛІМЕНТИ НА... КОТА
У північно-італійському місті Больцано завершилось слухання унікальної справи про розлучення, повідомляє власкор Укрінформу в Римі.
51-річна жінка, чоловік якої подав на розлучення, зажадала від нього виплати аліментів на... кота. Жінка пояснила, що дітей вона не має, але, щоб забезпечити «гідне життя» улюбленій домашній тварині, їй потрібні 1200 євро на рік.
Однак суддя виніс рішення не на користь любительки котів. Тварина, пояснив представник правосуддя, згідно з італійським законодавством, вважається об'єктом права, тобто «майном» подружжя, але ніяк не суб'єктом, що має якісь права, у тому числі право на аліменти.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ПОРАДИ
  • РЕКОРДИ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».