Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ПЕРЕДСВЯТКОВИЙ КАЛЕЙДОСКОП
У НОВИЙ РІК — З НАДІЄЮ НА КРАЩЕ

Згідно зі східним гороскопом, 2007 рік — рік Свині. За легендою, Свиня була останньою, хто прийшов на свято Нового року, тож завершує 12-річний цикл, за східним календарем, рік Червоної Вогняної Свині.

Символічними будуть теплі літньо-осінні кольори — яскраво-червоний, рожевий, цегельно-коричневий, пурпуровий, охристий тощо. Кажуть, вони принесуть щастя на весь рік.
Рицарський характер — понад усе для Свині. Галантна, послужлива, педантична до крайнощів, вона не зрадить вас і ніколи не намагатиметься обдурити будь-кого! Дещо наївна, довірлива, беззахисна, однак це лише на перший погляд свідчить про її слабкість, насправді вона просто миролюбна. У Свині мало друзів, але вона вірна їм упродовж усього життя і заради них здатна на великі жертви. Дуже уважна, особливо до тих, хто їй подобається.
Жінки цього знаку люблять робити подарунки й організовувати маленькі свята, вони добрі господині. У представників цього знаку жвавий характер, але вони ніколи не стануть сперечатися з людиною, якій симпатизують. Вони не налаштовані на конфлікти і ладні поступитися, аби уникнути сварок, хоч і впевнені, що правда на їхньому боці. У будь-якій професії завжди залишатимуться добросовісними і працелюбними, а завдяки чутливості здатні досягти неабияких успіхів у деяких видах мистецтва.
Свиня завжди знайде те, що забезпечить їй прожитковий мінімум: матиме і роботу, й гроші, не докладаючи значних зусиль. Отримуючи допомогу, досягне високих фінансових сфер. Проте не варто забувати, що свиню годують, аби з’їсти на новорічні свята, тому їй необхідно бути обережною і не надто довірливою.
У сфері почуттів вона часто буде коханою, але не рідше — обдуреною й розчарованою. Жінки цього знаку завжди бувають добрими матерями. Тим, хто народився в рік Свині, ліпше пов’язати життя з Котом — життя минатиме без суперечок. Змії, навпаки, краще уникати, аби не потрапити в залежність від неї.
Народжені у рік Свині ніколи не виявляють духу змагання, навпаки, намагаються переконатися, що чинять чесно й лояльно. Незвичайною щирістю вони обеззброюють своїх противників, до брехні вдаються вкрай рідко і тільки для самозахисту.
Люди цього знаку товариські. Ті, хто народився у рік Свині,— інтелектуали з жадобою до знань, читають багато, але безсистемно. Вдають добре обізнаних людей, але насправді це не зовсім так. Якщо перевірити їхні знання, можна помітити, що вони не такі вичерпні, як здається. Їм притаманні схильність до епікурейства, чутливість. Під добросердістю вони приховують волю і навіть владолюбство, їхній внутрішній силі ніхто не здатен протистояти: якщо ухвалили якесь рішення, їх ніхто не зупинить.
Перша фаза життя тих, хто народився в рік Свині, буде відносно спокійною, зате протягом другої можуть виникнути проблеми в подружньому житті. Скромні й сором’язливі, вони ніколи не вдаються по допомогу, вихід шукають самотужки, і ніхто не здогадується про їхні переживання.
Ці люди хоробрі, здатні до самопожертви, чесні і мужні, часом запальні, але сварок і суперечок уникають. Хоч би які складні проблеми постали перед ними — вони ніколи не опускають рук, хоч і діють під впливом миттєвого пориву.
Східний Новий рік щоразу відзначають того дня, на який припадає другий молодий місяць після зимового сонцестояння. Китайський Новий рік називають ще й святом весни. У 2007 році він відбудеться 18 лютого. Колір цього року — червоний, а стихія — вогонь, звідси і назва року — Червоної Вогненної Свині.
* * *
Любить свято і веселощі. Зустріньте Новоріччя з любов’ю, радістю та впевненістю в тому, що цей рік подарує насичене приємними подіями життя.

Підготувала Ніна ГУЖВА
також у паперовій версії читайте:
  • ВОРОЖИЛИ ВІД РІЗДВА ДО ВОДОХРЕЩІ
  • СВЯТКОВІ ВЕРТЕПИ
  • ЩО НА НАС ЧЕКАЄ В НОВОМУ РОЦІ?
  • ЯК ЗУСТРІЧАТИ НОВИЙ РІК?
  • ЯК ПРИКРАСИТИ ОСЕЛЮ?
  • ЗІЛЛЯ ПІСЛЯ НОВОРІЧНОЇ НОЧІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».