Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ГОРІЛКИ ЗА ЧОТИРИ ГРИВНІ НЕ БУВАЄ
Завдяки оперативній роботі правоохоронців небезпечна для здоров'я горілка не з'явиться на наших новорічних столах. Цього разу велику партію фальшивого алкоголю виявили у Запорізькій області.

Проте географія цього фальсифікату є ширшою й цікавішою. Згідно з етикеткою горілку виготовляли в Кіровоградській області (місто Олександрія). Продукт завантажувала фірма, зареєстрована у Львові, але що дивно — завантажувала в Луганську. Далі список міст розширюється: як з'ясували оперативники, цей товар перевозили автомобілем, зареєстрованим у місті Кременчук.
Ще один факт: за документами горілку доправляли на фірму за 4 гривні 90 копійок без ПДВ, а реалізовувати її планували за чотири гривні. Цю дивну «добродійність» працівники складу пояснити не змогли.
Одначе найнебезпечнішим було те, що якість підпільного товару навіть віддалено не відповідала нормам. Як довела експертиза, горілка схожа на водно-спиртову суміш, у якій є добавки, небезпечні для життя. Акцизні марки теж виявилися підробними.
Отже, 26 тисяч пляшок отрути не надійшли на український ринок. Крім того, ще 13 тисяч пляшок сумнівного напою виявили на складі цієї фірми. За інформацією правоохоронців, вони так само не відповідають стандартам якості.

КОМУ СВЯТО, А ЯЛИНЦІ — СМЕРТЬ
Прикарпатські правоохоронці лише за п'ять діб вилучили понад чотири тисячі незаконно вирубаних лісових красунь. За цей час міліціонери задокументували 13 злочинів, пов'язаних із розкраданням лісу. В одних випадках дерева транспортували без належно оформленої документації, в інших — задекларовані на папері дані не збігалися з фактичною кількістю. Зупиняють й вантажівки без документів, заповнені краденими ялинками.

Підготовка до свят триває, і прикарпатські міліціянти не виключають, що цього тижня матимуть ще більше роботи, пов'язаної з подібними порушеннями.
також у паперовій версії читайте:
  • «ХАРКІВСЬКИЙ ПОГРОМ»: ПОРУШЕНО КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ
  • ШІСТСОТ ТИСЯЧ УКРАЇНЦІВ ХОЧУТЬ ВИЇХАТИ У США
  • ЖАХ У ЕЛЕКТРИЧЦІ: СЕМЕРО ЗАГИБЛИХ
  • А ВИБОРИ Й СПРАВДІ НЕ ЗАКІНЧУЮТЬСЯ
  • КУДИ ПОЇДЕМО З «ХРУЩОВКИ»?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».