Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НА НАС ЧЕКАЮТЬ РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ
Учора уряд ухвалив постанову про проведення різдвяних канікул з 1 до 8 січня включно.
Згідно з цим документом пропонується рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій перенести для працівників, яким установлений п'ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні: з вівторка 2 січня — на суботу 20 січня; середи 3 січня — на суботу 27 січня; четверга 4 січня — на суботу 10 лютого; п'ятниці 5 січня — на суботу 24 лютого.

Робочі дні 9 березня, 30 квітня, 29 червня і 31 грудня перенесені відповідно на 3 березня, 28 квітня, 16 червня і 29 грудня.

ПОРОШЕНКО: КРАЇНА ПЕРЕБУВАЄ НА МЕЖІ БЕНЗИНОВОГО ДЕФІЦИТУ
Адміністративні методи регулювання цін призвели до того, що Україна опинилася на межі товарного дефіциту бензину, повідомив журналістам голова парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Петро Порошенко.

«Стримування інфляційних показників відбулося значною мірою коштом стабілізації цін на бензин, але зараз ми перебуваємо напередодні його дефіциту. Якщо він вибухне у грудні або січні, то інфляційний маховик розкручуватиметься ще швидше»,— сказав народний депутат. За його оцінкою, загалом цього року інфляція може досягти рівня 12%. Порошенко вважає, що «нездатність уряду контролювати інфляцію свідчить про його непрофесійність».
На думку політика, уряд повинен був забезпечити більш повільне підвищення тарифів на комунальні послуги. «Потрібно було розтягнути це хоча б на два роки. Не можна в один день втричі підвищувати тарифну планку»,— наголосив депутат, зазначивши, що проблема захисту населення від підвищення тарифів на комунальні послуги не вирішується і в проекті держбюджету наступного року. «Адекватної відповіді, на жаль, уряд так і не дав — яким чином населенню впоратися з підвищенням у два— чотири рази тарифів при тому, що рівень реальних доходів фактично не тільки не зріс, а навіть у деяких категорій громадян знизився»,— сказав народний депутат. На його думку, закладені в проекті держбюджету-2007 джерела фінансування субсидій для населення 2006 року «є сумнівними».
також у паперовій версії читайте:
  • НАША ЯЛОВИЧИНА ЗНОВУ «ЗАВОЙОВУЄ» РОСІЮ
  • ЕКСПОРТ ЗЕРНА КОНТРОЛЮВАТИМЕ ПРЕЗИДЕНТ
  • ВИБУХІВКИ ВИСТАЧИЛО Б НА ДЕВ'ЯТИПОВЕРХІВКУ...
  • ОРДЕНОНОСЕЦЬ НОН ҐРАТА
  • БІЛЯ СТОЛИЧНОЇ МЕРІЇ БУДЕ «СПЕКОТНО»
  • ЯК ЗА 50 КОПІЙОК ПЕНСІОНЕРЦІ РУКУ ЗЛАМАЛИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».