Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
ХАРЧУВАННЯ ЗА... МІСЯЦЕМ
Вплив Місяця позначається на тому, наскільки швидко та інтенсивно організм засвоює або, навпаки, виводить їжу. Крім того, з переміщенням Місяця по знаках зодіаку пов’язане посилення або ослаблення смакових якостей продуктів. Перевага харчування, яке ґрунтується на правильному виборі часу відповідно до природних і місячних ритмів, полягає в тому, що організм відновлюється без зовнішнього втручання. Вам не знадобляться додаткові препарати — лише натуральні продукти. Ви не виснажуватимете себе тривалим голодуванням. Найголовніше — місячна терапія не має побічного ефекту.

У день молодого Місяця. Голодування в цей день вельми корисне для здоров’я, оскільки допомагає попередити чимало хвороб. Можна без обмежень пити різні напої — молоко, відвари трав, мінеральну воду, аби в них не було цукру та солі. Рідка дієта прискорює і додатково поліпшує обмін речовин, допомагає утримати вагу, якої ви досягли під час повного Місяця. Енергія повного й молодого Місяця благотворно впливає на ваші дії. Тільки в ці дні можна досягти гармонії наших учинків із законами Природи.
Під час повного Місяця організм особливо сприйнятливий до їжі. Почуття голоду в ці дні відчувається особливо гостро, тому в цей час ви ризикуєте набрати зайвої ваги. У період повного Місяця добре споживати фрукти і пити соки, а також бажаний піст.
Щербатий Місяць сприяє виведенню з організму шкідливих речовин і шлаків. Треба їсти в цей час трохи менше, ніж звичайно, тому що в цей період накопичуються резерви.
Під час молодого Місяця активно виводяться з організму шкідливі речовини. Цей процес можна підтримати, якщо протягом кількох годин нічого не їсти. Пити треба якомога більше.
При молодому Місяці організм сприйнятливий, відкладає запаси. Їсти треба менше, закінчуючи трапезу, не чекаючи повного насичення.
Місяць і апетит. Енергія Місяця викликає не тільки відливи й приливи океанських вод, а й рідини в нашому організмі. Тому в повний Місяць вода з організму «відливається», якщо ви не затримуєте її, харчуючись «сухими кормами», і не вживаєте солодких, солоних і алкогольних напоїв. Після повного Місяця апетит посилюється сам по собі, але оскільки Місяць в ці дні йде на спад, то і ваша вага не додається. Це — один із найлегших та дійових способів схуднути. Користуйтеся цією дієтою (рідина мінус сіль і цукор) — і двох кілограмів зайвої ваги як не бувало. Якщо не об’їдатися, то за рік без надзусиль можна скинути 24 кілограми зайвої ваги.
Повний Місяць. Місячну терапію найкраще почати за два-три дні до повного Місяця. В цей час організм надзвичайно сприйнятливий (не випадково людина трохи додає у вазі), особливо в повний Місяць. Тому треба їсти менше звичного. Після 18-ї години краще взагалі утриматися від їжі.
Щербатий Місяць. Упродовж двох наступних тижнів щербатого Місяця можна їсти «спокійно». Організм став менш сприйнятливим, вага залишається колишньою. До речі, й почуття голоду виявляється не так яскраво.
Молодий Місяць. У цей час, як за повного Місяця, доцільно провести фруктові, сокові або пісні дні, тому що відбувається процес самоочищення організму. Тіло звільняється від надмірних субстанцій. Потрібно пити сечогінний чай.
Молодий Місяць. Протягом двох тижнів доведеться бути самодисциплінованими. Голодувати не треба. Слід їсти менше, ніж звичайно. Намагайтесь не переїдати, а ось пити — щонайбільше.

Ніна ГУЖВА (Укрінформ)
також у паперовій версії читайте:
  • КРОЛИКИ- АКСЕЛЕРАТИ
  • ЯК ВИ СМІЄТЕСЬ?
  • МУЗЕЙ КИСЛОГО МОЛОКА
  • ГЕНЕТИЧНИЙ БАНК КУЛЬТУРНИХ РОСЛИН
  • ТЕЛЕСКОП-ГІГАНТ ВДИВЛЯЄТЬСЯ У ВСЕСВІТ
  • ТОРФОВИЩА ПІДІГРІВАЮТЬ ЗЕМЛЮ
  • РИБИ ПІДКАЗАЛИ...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».