Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ШИРОКА КОАЛІЦІЯ БУДЕ НЕЗАЛЕЖНО ВІД ЖИТТЯ НА МАРСІ
Процес формування широкої коаліції в Україні ще не завершено. Про це заявив учора на спільних зборах антикризової коаліції та уряду Прем'єр-міністр Віктор Янукович: «Я особисто переконаний, що не всі можливості для об'єднання використано, завжди треба шукати і знаходити порозуміння».

Віктор Янукович закликав долучитися до створення широкої коаліції усі конструктивно налаштовані політичні сили України. «Робота над ідеєю створення широкої коаліції триває, і учасниками цього діалогу, на моє переконання, мають стати всі конструктивно налаштовані політичні сили»,— зазначив він.
Керівник уряду висловив думку, що процес створення широкої коаліції просуватиметься незалежно від політичних інтриг. «Тим, хто намагається перешкодити цьому процесові, я хотів би сказати словами відомого кіногероя: «Незалежно від того, чи є життя на Марсі, чи нема, новий рік все одно настане»,— сказав Прем'єр.
Віктор Янукович переконаний, що в найближчому майбутньому парламентська коаліція «пройде свій шлях від антикризової до коаліції національного розвитку».
2006 рік увійде до анналів новітньої історії України як такий, що розпочав відлік нового часу в українській політиці,— заявив пан Янукович. «Цей рік увійде в політичну історію України як період утвердження Другої республіки, в основі якої стане новий конституційний лад»,— сказав Прем'єр.
За його словами, парламентсько-президентська модель влади в Україні докорінно змінила політичні та економічні відносини. «Вона остаточно створила реальне народовладдя і поставила крапку на авторитарній спадщині»,— стверджує Прем'єр-міністр.
Віктор Янукович вважає, що створена КПУ, СПУ і ПР антикризова коаліція стала вирішальним кроком переходу української політики від політики «закритих дверей» до політики відкритого діалогу. «Партія регіонів, соціалісти і комуністи на практиці застосували європейські принципи формування влади, і це має набагато більше значення для інтеграції України в Європу, ніж усі гасла наших нинішніх критиків»,— зазначив глава уряду.
Уряд у своїй роботі не лише реагуватиме на світові тенденції, які можуть вплинути на вітчизняну економіку, а й вживатиме упереджувальних заходів. Таку думку висловив на зборах коаліції й уряду Прем'єр-міністр.
Як приклад спрогнозованої й вчасно проведеної роботи Янукович навів дії уряду щодо експорту зернових. «Що б там не казали наші критики, ми вчасно спинили процес, що становив реальну загрозу продовольчій безпеці країни»,— вважає він.
також у паперовій версії читайте:
  • РОМАН ЗВАРИЧ: «РЕГІОНАЛИ» БУДУЮТЬ ОЛІГАРХІЧНУ УКРАЇНУ
  • ЄВГЕН КУШНАРЬОВ: «МИ ГЛИБОКО УВІЙШЛИ В РЕФОРМУ»
  • «БЕЗГОЛОВА» ПОЛТАВА В ОЧІКУВАННІ ВИБОРІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».