Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЛЮДСТВО РОЗПОДІЛИТЬСЯ НА ДВА ПІДВИДИ?

Такий прогноз лікаря Олівера Каррі з Лондонської школи економіки. «Логічним результатом будуть два підвиди — «витончені» та «грубі» люди,— зазначає дослідник. — З'являться генетично «заможні» й «незаможні» люди».
У не дуже далекому майбутньому, на думку вченого, люди перетворяться на смаглявих гігантів зростом від 180 до 210 сантиметрів. Тривалість їхнього життя збільшиться до 120 років. Однак, говорить Каррі, сексуальний відбір, тобто розбірливість при виборі партнера, ймовірно, призведе до ще більшої генетичної нерівності.
Зовнішність чоловіків поліпшиться, риси обличчя стануть симетричнішими, щелепи — квадратнішими, голос — глибшим.
У жінок риси обличчя будуть рівнішими, шкіра світлішою й гладкішою, очі — великими і ясними, поліпшиться форма грудей. Расові відмінності згладжуватимуться, виникне єдина раса смаглявих людей.
Зіпсовані технологіями, що задовольнятимуть їхні потреби, люди можуть стати схожими на домашніх тварин. Соціальні навички, такі як спілкування та взаємодія, можуть зникнути, а з ними почуття любові, симпатії, довіри й поваги. Люди будуть менш здатними піклуватися про інших і діяти спільно. Виникатимуть проблеми, спричинені залежністю від медицини, що призведе до ослаблення імунної системи.


ЗНАЙДЕНО НОВОГО ЗЯБЛИКА
У андських лісах Колумбії знайдено нового птаха. Його назвали ярихським зябликом — за назвою племені «ярихес», яке колись жило в тих місцях, передає Укрінформ із посиланням на ProAves.
Птах має яскраво-жовте та чорне оперення, у нього помаранчевий чубчик. Пернатого помітили члени британсько-колумбійської експедиції ще 2004 року. Нині орнітологи змогли за ним спостерігати і описати.
Оголошення про виявлення нового птаха збіглось з радісною для вчених подією — уряд Колумбії вирішив створити в андських лісах Національний парк площею 500 акрів.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • МАНДРИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».