Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
РОСІЯ: «ЕПІДЕМІЯ» СМЕРТЕЙ ВІД АЛКОГОЛЮ
Тридцять осіб померли від уживання сурогатного алкоголю в Іркутській області Російської Федерації, іншим отруєним загрожує інвалідність, повідомили в Головному управлінні охорони здоров’я регіону. За інформацією РІА «Новости», усього в 11 населених пунктах і районах області до медиків звернулися 818 осіб, що отруїлися, 675 із них перебувають на лікуванні з діагнозом «токсичний гепатит».

Нагадаємо, 27 жовтня режим надзвичайної ситуації в Усольському районі Іркутської області був уведений саме через пошесть «п’яних отруєнь». Раніше така сама ситуація, як ми розповідали, спостерігалася в Псковській області Росії. Тим часом у місті Балашове (Саратовська область) шпиталізовано 80 осіб із діагнозом «токсичний гепатит», троє з них померли. За фактом НП працює міжвідомча комісія, проводиться епідеміологічне розслідування. Після його завершення буде ухвалено рішення про віднесення події до надзвичайної ситуації,— повідомляє «Інтерфакс».
Курс лікування, що у середньому обходиться державі в 28 тисяч рублів, у Поволжі пройшли 665 хворих. Медики, однак, не виключають рецидивів гепатиту в тих, хто страждає на хворобливу пристрасть до спиртного.

МАСШТАБНА АВІАКАТАСТРОФА У НІГЕРІЇ
У Нігерії розбився «Боїнг-737» приватної авіакомпанії Aviation Development Company. На його борту перебували 104 особи: пасажири і члени екіпажу. Серед них духовний лідер мусульман країни султан Макшидо. У літаку також летів його син і два сенатори Нігерії, один із яких раніше був губернатором штату Сокото.
Літак упав незабаром після вильоту з аеропорту столиці країни м. Абуджа. Пунктом призначення рейсу було місто Сокото. Після падіння літак відразу загорівся. У катастрофі вижило, як припускають, не більше п’яти осіб. За попередньою версією, лихо сталося через погані погодні умови.
З 1995 року у Нігерії розбилися 11 літаків, загинули понад 500 чоловік. Останнє падіння літака компанії ADC відбулося у 1996-му, коли пілот «Боїнга-727» не впорався з керуванням, намагаючись уникнути зіткнення з іншим авіалайнером. Жертвами катастрофи тоді стали 146 осіб.
також у паперовій версії читайте:
  • БУРЕВІЙ НАКОЇВ ЛИХА У ШВЕЦІЇ
  • КОНСТИТУЦІЙНИЙ РЕФЕРЕНДУМ ЗАГОСТРИВ ПРОБЛЕМУ КОСОВА
  • У БОЛГАРІЇ ОБРАНО ПРЕЗИДЕНТА
  • КИТАЙ: ДВІ ВИРОБНИЧІ АВАРІЇ
  • ПРОТЕСТИ В УГОРЩИНІ: ДОЛУЧЕННЯ ПРОФСПІЛКОВОЇ СКЛАДОВОЇ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».