Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ДНІПРОПЕТРОВСЬК: РЕЙДЕРСЬКІ «ІГРИ» ВЕЛИКОГО МАСШТАБУ
У Дніпропетровську невідомі особи намагаються захопити ринок «Озерка».

За версією міліції, вчора о 5 годині ранку група у кількості близько 150 людей, під’їхавши на автобусах, спробувала проникнути на територію «Озерки» і захопити адмінбудівлю. Зустрівши опір охорони, зловмисники застосували вибухові пакети, арматуру, зброю травматичної дії тощо.
Спецпідрозділ «Беркут» і бійці внутрішніх військ, що прибули на місце події за 15 хвилин, затримали десять осіб. Решта встигла залишити територію ринку. Під час виконання службових обов’язків із пневматичної зброї поранення отримали двоє «беркутівців».
Упродовж двох наступних годин було затримано і доставлено до райвідділів міліції Дніпропетровська ще 80 нападників, у яких вилучено 12 одиниць спецзасобів травматичної дії.
В УМВС України в області створено спеціальну групу для проведення розслідування.
До жовтня 2004 року ринком «Озерка» керувало КП «Центральний ринок». Тоді регіональним відділенням Фонду держмайна України в області було проведено конкурс з продажу 94,361% пакета акцій ВАТ «Дніпропетровський Центральний ринок». Переможцем конкурсу визнано ТОВ «Регіоноптсервіс», який придбав держпакет за 50 мільйонів гривень за стартової ціни 39,7 мільйона.
Експерти і потенційні учасники конкурсу розцінили додаткові умови як неконкурентні й дискримінаційні.
У червні 2005-го Регіональне відділення ФДМУ в області, враховуючи численні порушення під час приватизації ринку, скасувало наказ про приватизацію ВАТ «Дніпропетровський Центральний ринок» і поновило чинність наказу про припинення проведення конкурсу з продажу пакета акцій.
Фонд держмайна призначив представника держави виконуючим обов’язки генерального директора ринку.
Коли номер газети готувався до друку, протистояння навколо ринку тривало. Про це кореспондентові УНІАН повідомив директор ринку Валерій Сьянов.
За його словами, невідомі люди в чорній уніформі блокують ринок ззовні, вони представляються, як охорона. Водночас зсередини ринок охороняє справжня охорона підприємства і міліція. Як повідомив кореспондентові УНІАН адвокат ринку Вадим Єсауленко, бойовики, котрі намагалися захопити ринок зранку, мали при собі ухвали кількох судів АР Крим, ймовірно, фальшиві.
Він наголосив, що ринок належить державі, а невідомі особи намагаються захопити державні будівлі.

КРАСУНЮ ЄВРОПИ ОБИРАЛИ У НАС
Представниця Франції Олександра Розенфельд завоювала титул «Міс Європа-2006» на міжнародному конкурсі краси, який завершився в Києві у Національному палаці «Україна». Українка Олена Авраменко вперше за багаторічну історію конкурсу отримала звання першої віце-міс. Усього у конкурсі взяли участь 33 учасниці з різних країн Європи.

Почесними членами журі «Міс Європа-2006» були відомий кутюр'є Роберто Каваллі — голова, композитор Омар Арфуш, принц Шарль-Філіп Орлеанський, канадський реп-виконавець Cyril Kamar (K-Maro). Серед них вітчизняні глядачі помітили й голову фракції Партії регіонів у Верховній Раді Раїсу Богатирьову та одного з лідерів СДПУ(о) Нестора Шуфрича.
За підсумками голосування членів журі конкурсу у фінал — п'ятірку найкращих — увійшли, крім француженки та українки, «Міс Білорусь», «Міс Польща» та «Міс Іспанія». Коронували красуню ведучі церемонії — зірка французького телеканалу TF-1 Жан П'єр Фуко та відома телеведуча, «Міс Росія-2005» Вікторія Лопирьова.
Фінальну церемонію міжнародного конкурсу краси «Міс Європа-2006» транслювали у прямому ефірі 12 європейських каналів. Конкурс «Міс Європа» входить до трійки найпрестижніших міжнародних конкурсів краси, серед яких «Міс Світу» та «Міс Всесвіт».
також у паперовій версії читайте:
  • УБИВСТВО ГЕНДИРЕКТОРА ЗАВОДУ, ПРИХИЛЬНИКА БЮТ: НІ ПЕРЕДІЛУ ВЛАСНОСТІ, НІ ПОЛІТИКИ...
  • СПЕЦДОПОВІДАЧ ООН: УКРАЇНСЬКІ ДІТИ ПОТРЕБУЮТЬ БІЛЬШОГО ЗАХИСТУ
  • ДОЛУЧАЄМОСЯ ДО КІНОСТОЛИЦЬ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».