Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЯЛТА: ГОРИТЬ «САТУРН», Є ЖЕРТВИ
Дві особи загинули через пожежу, що сталася вчора уночі в ялтинському кінотеатрі «Сатурн».

Сигнал про лихо надійшов на пульт зв'язку міського МНС о 3 годині 30 хвилин. За лічені хвилини до кінотеатру прибули три пожежних підрозділи. Оцінивши обстановку і площу займання, вони попросили у диспетчера додаткові сили, оскільки вогонь поширився суттєво. Горіло фойє і хол «Сатурна», в якому була організована виставка зимового одягу. На другому поверсі над виставкою знаходився Інтернет-клуб, де за комп'ютерами всю ніч «засідала» молодь. Побачивши дим, що підіймається знизу, вони набрали «01».
Попри те, що вогонь охопив близько 500 квадратних метрів площі будівлі, вогнеборцям удалося не допустити поширення полум’я в зал для глядачів на 1240 місць, тобто врятувати основну частину кінотеатру.
Сам кінотеатр побудовано 1967 року на честь 50-річчя Жовтневої революції.
Під час гасіння пожежі в одному з підсобних приміщень виявили двох загиблих. За попередніми даними, це були охоронці 21 і 26 років.
Коли номер газети готувався до друку, вогонь не вдалося остаточно приборкати. Рятувальники МНС, розбирали конструкції в фойє, розкривали підлогу в залі, аби запобігти поширенню пожежі. Причину займання і збиток встановлюють. Проводиться розслідування.

ЄБРР НЕПОКОЇТЬ ЛІЦЕНЗУВАННЯ ЕКСПОРТУ ЗЕРНА
Європейський банк реконструкції та розвитку занепокоєний запровадженням Україною квотування експорту зерна. «Ми вважаємо, що держава має жити за ринкових умов»,— заявив голова представництва ЄБРР в Україні Камен Захарієв. На його думку, нашій країні потрібно, зокрема, розвивати продаж зерна через біржі й систему контролю стрибків цін під час формування державного резерву.

Голова місії Міжнародного валютного фонду Альберт Йєгер сказав, що запровадження Україною квот на експорт зернових є «негативним сигналом для інвесторів».
Як відомо, Україна з 17 жовтня запровадила квоти на експорт пшениці, ячменю, кукурудзи і жита до кінця поточного року згідно з постановою Кабінету Міністрів.
Українська зернова асоціація, що об'єднує зерноторгові компанії країни, вважає за необхідне встановити квоту на експорт до кінця маркетингового року пшениці, але виступає проти квотування експорту ячменю і кукурудзи.
Крім того, група великих компаній-трейдерів зерна подала в Господарський суд Києва позов до Кабінету Міністрів про визнання незаконними і скасування постанов уряду, що передбачають ліцензування і квотування експорту зерна.
також у паперовій версії читайте:
  • ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКА АЕС: СВІТОВИЙ РІВЕНЬ
  • «ВЕСТЕРН-ЮНІОН» ЗНИЗИЛА ТАРИФИ
  • ДЕ ЗИМУВАТИМУТЬ ПОТЕНЦІЙНО БЕЗПРИТУЛЬНІ ЯСНОГОРОДЧАНИ?
  • УКРАЇНСЬКИХ «СОЛОВЧАН» ЗГАДАЛИ ВЧОРА
  • ЖОВТЕНЬ ПРОЩАЄТЬСЯ З НАМИ ХОЛОДНО

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».