Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
НОВИЙ ГРАФІК ДЛЯ ПОТЯГІВ МІЖНАРОДНОГО СПОЛУЧЕННЯ
На залізницях Європи з 10 грудня цього року буде запроваджено новий графік руху пасажирських потягів у міжнародному сполученні. У ньому для «Укрзалізниці» збережено нинішню кількість потягів і причіпних вагонів: вісім пар потягів формування «Укрзалізниці» та 16 пар потягів — формування залізниць Росії, Білорусі та інших країн.

Тим часом вирішено питання щодо зміни схем формування і розкладу руху за межами України. Починаючи з грудня, призначено курсування нового безпересадкового вагона «Укрзалізниці» сполученням Одеса— Прага двічі на тиждень. Вагон відправлятиметься з Одеси кожного другого та п'ятого дня тижня, а з Праги — кожного четвертого і сьомого. Змінено також маршрут прямування потяга № 29/30 Київ—Берлін німецькими залізницями: при прямуванні на Берлін — через Берлін Ліхтенберг до Берліна Гесундбрцуннєн і у напрямку на Київ — з відправленням із Берліна Хауптбанхофа через Берлін Зоологішер Гартен і Берлін Остбангоф. Це створює більш зручні умови для організації посадки та пересадки пасажирів у столиці Німеччини.
У перспективі для України опрацьовується рішення про курсування безпересадкового вагона «Укрзалізниці» сполученням Київ—Пекін і Київ—Улан-Батор. Із російськими та монгольськими залізницями узгоджено курсування вагона сполученням Київ—Улан-Батор через Іркутськ—Наушки.
Загалом наша країна має міжнародне пасажирське безпересадкове сполучення з десятьма країнами Заходу: Польщею, Німеччиною, Угорщиною, Югославією, Хорватією, Болгарією, Румунією, Словаччиною, Австрією та Чехією. Існує також можливість безпересадкового сполучення з Італією й Словенією.

ТО ЧИ СПЛИВАЮТЬ ТЕРМІНИ ПРИВАТИЗАЦІЇ ЖИТЛА?
Термін дії Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду» не є обмеженим, відповідно не обмежене у часі й право громадян на приватизацію займаних ними квартир, сказав УНІАН партнер юридичної фірми «Пукшин і партнери» Руслан Кирилюк, коментуючи офіційне звернення мера Донецька Олександра Лук’янченка до Кабінету Міністрів з проханням продовжити терміни приватизації житла.

Водночас правник вказав на колізію у законодавстві, яка, на думку юриста, у деяких випадках може спричинити труднощі з оформленням документів про приватизацію. Зокрема, постановою Верховної Ради від 21 грудня 2000 року термін використання житлових чеків визначено до 31 грудня 2006 року.
Юрист наголосив, що підзаконний акт, яким є постанова Верховної Ради України, не може обмежити право громадянина, встановлене законом. Проте крайній термін використання житлових чеків визначено...
Отже, закінчення терміну обігу житлових чеків хоча й не позбавляє права громадян України на приватизацію житла, однак у деяких випадках труднощі можуть виникнути.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕРЕГОНИ НА «ШВИДКИХ ДОПОМОГАХ» — НЕ РОЗВАГА, А ТРЕНУВАННЯ
  • ДАІ ЗА ПІДВИЩЕННЯ ШТРАФІВ
  • ЖЕРТВИ НОВОБОГДАНІВКИ ПОТРЕБУЮТЬ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ
  • СУМИ ПОЧАЛИ ПРИБИРАТИ ВІД СМІТТЯ
  • ПОСОЛЬСТВО США ЧЕКАЄ НА НОВОСІЛЛЯ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».