Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
НЕ ЗАЛИШИВСЯ З БІДОЮ НАОДИНЦІ

Він міг залишитися прикутим до крісла-візка до кінця життя, однак здаватися — не в його характері.
Із добре знайомою мільйонам глядачів усього світу усмішкою на обличчі Бельмондо почав знову вчитися ходити. У підвалі його будинку в кварталі Сен-Жермен-де-Пре обладнали гімнастичний зал із тренажерами. Щоранку сюди приходить його особистий лікар. Протягом двох годин актор робить вправи з гантелями по 10 кг (щоправда, тільки лівою рукою) і навіть боксує з мішком, який йому колись подарував суперваговик Холіфілд.
Завдяки надзвичайній життєвій силі та стійкій психіці Жан-Поль почав поступово відновлювати праву руку. Він навіть став з'являтися в ресторані «Ліпп» на бульварі Сен-Жермен із тростиною та з собакою Корай, яку йому подарувала Бриджит Бардо.
У біді актор ніколи не залишався наодинці. Він оточений великою та люблячою родиною: дружина Натті, брат Ален і сестра Мюрієль, діти Поль і Флоранс з шістьма онуками і, звичайно ж, маленька донечка Стелла. Незважаючи ні на що, життя Бельмондо триває. «Тепер я більше відпочиваю у шезлонгу, ніж на водних лижах»,— жартує він.


ЗАКІНЧИТЬ НЕЗАВЕРШЕНИЙ СЕРІАЛ БАТЬКА
Федір Бондарчук закінчує підготовку до виходу на екран «Тихого Дону» — незавершеного серіалу свого батька Сергія Бондарчука. За словами режисера, нині на кіностудії «Мосфільм» озвучують картину, повідомляє Укрінформ із посиланням на NEWSru.
«Ми пройшли великий шлях, нелегко було поєднати всі частини стрічки разом,— зазначив Бондарчук. — Мали багато труднощів із монтажем, озвучуванням, оскільки спочатку стрічку знімали англійською».
Серіал «Тихий Дон» Сергій Бондарчук зняв наприкінці 80-х — на початку 90-х років, але глядачі його так і не побачили. Робота над десятьма серіями завершилася за 11 місяців, а ще за шість — фільм змонтували.
Проект фінансували італійці, однак до кінця зйомок їхня продюсерська фірма збанкрутувала, і готовий матеріл забрали за борги. Проте завдяки старанням влади та Першого каналу стрічка повернулась на батьківщину. На жаль, отримали тільки робочі матеріали, авторський остаточний варіант так і не повернули.
Головні ролі у «Тихому Доні» виконали Руперт Еверетт, Дельфіна Форрест, Бен Газзарра та Мюррей Абрахам. Кілька років тому Еверетт, який зіграв Григорія Мелехова, був гостем Московського кінофестивалю. Англійський артист сказав, що йому сподобалося працювати із Сергієм Бондарчуком. За його словами, «це була цікава особистість і темпераментна людина».

СПОНСОРУЄ ЗВЕДЕННЯ ПАМ'ЯТНИКА
Сергій Безруков нещодавно побував у Воронежі, де місцева влада має намір установити пам'ятник Єсеніну. Акторові так сподобалася ця ідея, що він і сам вклав у проект чималу суму грошей, повідомляє Укрінформ із посиланням на Dni.ru.
Сергій та його батько — великі прихильники творчості російського поета. Саме Безруков зіграв Єсеніна в однойменному серіалі. Можливо тому вибрати відповідне місце для пам'ятника запросили саме його.
Оглянувши місто, актор спинився на затишному сквері в центрі міста. Бронзовий бюст Сергія Єсеніна вирішили поставити посередині алеї. Безруков пожертвував на відливання бронзового бюста 200 тисяч рублів. Як з'ясувалося, для його сім'ї — це відчутна сума грошей. Принаймні, довелося серйозно поговорити з домашніми, перш ніж дати кошти на пам'ятник.

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».