Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ОШУКАНІ ВКЛАДНИКИ ПІКЕТУЮТЬ НАЦБАНК
У Києві кілька десятків ошуканих вкладників восьми банків учора пікетували Національний банк України. Вони вимагали відставки працівників НБУ, яких звинувачують у нехтуванні своїми обов'язками та зволіканні з вирішенням їхніх проблем.

Крім того, на думку пікетників, слідчі органи затягують справу з ліквідації банків-боржників. Активісти обіцяють розгорнути наметове містечко під стінами НБУ. Загалом банки, які припинили свою діяльність або перебувають у стадії ліквідації, заборгували ста п'ятдесяти тисячам вкладників близько чотириста п'ятдесят мільйонів гривень. Як розповів «5-му каналу» Богдан Цимейко, голова страйкового комітету — «гроші є, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має ці кошти, але їх розміщено під різні цінні папери. Нічого в цьому питанні не робиться. Це — правовий нігілізм, коли громадяни мусять протестувати, тому що потерпають від бездіяльності посадовців, які проводять слідство».

«УКРАЇНА НА ІНФОРМАЦІЙНІЙ КАРТІ СВІТУ»
Міжнародний медіа-форум із такою назвою відбудеться у Києві 14–16 листопада. Новий час його проведення, на пропозицію Держкомтелерадіо, затвердив Організаційний комітет на чолі з віце-прем'єр-міністром України Дмитром Табачником. Місце проведення медіа-форуму — Міжнародний виставковий центр.

Як зазначив пан Табачник, на форум запрошуються міністри інформації, представники провідних мас-медіа з багатьох країн світу. В його роботі передбачається участь Президента України, Голови Верховної Ради, Прем'єр-міністра. Відбудеться також виставка «Україна інформаційна», фотовиставка «Україна — європейська країна».
Зарубіжні журналісти, крім Києва, побувають у Донецькій, Дніпропетровській, Львівській та Одеській областях, де ознайомляться з промисловим, науковим та інвестиційним потенціалом.
Голова Держкомтелерадіо України, заступник голови оргкомітету форуму Едуард Прутник повідомив, що підготовка до проведення заходу проходить за планом. «Ми сподіваємося на успіх і широкий міжнародний резонанс цього заходу»,— наголосив він.
також у паперовій версії читайте:
  • ЯКОЮ БУДЕ «ПОГОДА» В КИЄВІ НА ПОКРОВУ?
  • СТАЄ ЗРОЗУМІЛИМ, ЧОМУ ГИНУТЬ ШАХТАРІ
  • ЩО ЗРОБИТИ, АБИ НЕ ШУКАТИ ПРАВОСУДДЯ ЗА КОРДОНОМ?
  • У КРИМУ ЖИВУТЬ НЕ ЛИШЕ «РОСІЙСЬКОМОВНІ»
  • БУКОВИНА: ЛІСОВОЗ, НА ЩАСТЯ, НЕ ВИБУХНУВ
  • ВІД «ПТАШИНОГО ГРИПУ» ВБЕРЕЖЕ ХОЛОД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».