Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!
СПРАГА АКТИВОВАНОЇ ВОДИ
Більш як 20 років інженер-раціоналізатор, кандидат технічних наук Анатолій Апуховський працює над вивченням цілющих властивостей очищеної електроактивованої води. Він отримує її зі звичайної шляхом переробки за допомогою власного винаходу — електроактиватора, який, на думку вченого, має бути вдома у кожного. Очищена вода пройшла успішні випробування у науково-дослідних інститутах, медичних закладах, де отримала підтвердження лікувальних властивостей.

Католіт і аноліт
Корпус сконструйованого Анатолієм Йосиповичем приладу розділяється перегородкою на дві частини. На одній написано «католіт», а на другій — «аноліт». Католіт — лужна, так звана «жива» вода, аноліт — навпаки, кисла або інакше «мертва» вода.
Католіт — це біостимулятор. Він благотворно впливає на роботу усіх без винятку органів і систем живих організмів — рослин, тварин, людей. Ця вода має здатність загоювати пошкоджені тканини (рани, опіки, гнійно-запальні процеси). Оригінальними виходять спиртні напої, приготовлені на «живій» воді: вони швидко п'янять, але й протверезіння після їх вживання відбувається швидше. Все це завдяки властивостям католіту пришвидшувати біологічні процеси.
Аноліт — чудовий антисептик. Він спроможний знищувати інфекції та віруси, зокрема збудників гострої бактеріальної дизентерії, вірусних гепатитів А і В, холери, стафілокока. Це, погодьтесь, вкрай актуально. Аноліт можна використовувати для стерилізації медичного приладдя, замість хлору — для дезінфікування. Ця вода є нешкідливою для здоров'я, чого не скажеш про хлоровану. Аноліт може також використовуватися як ефективний засіб після гоління.
Водночас сприймати цю воду, як у прямому розумінні слова мертву, не варто, бо вона може допомогти під час лікування різних захворювань. Нею добре знезаражувати рани, лікувати гінекологічні хвороби та грибкові ураження. Для профілактики ГРЗ анолітом рекомендується промивати порожнину носоглотки, він може бути використаний і як полоскання для запобігання стоматологічним захворюванням.

Форель задоволена
Католіт і аноліт можна пити. Однак якщо католіт можна вживати у необмеженій кількості, то з анолітом слід бути обережнішим. Тут варто враховувати індивідуальні особливості організму: кислотність шлунка, артеріальний тиск тощо. Так, організму Анатолія Апуховського аноліт не шкодить. Як тільки він відчуває у своєму шлунку «гармидер», випиває півсклянки цієї кислої води, щоб нейтралізувати токсини. Через деякий час він п'є лужну воду, котра чудово загоює слизову оболонку шлунка.
Електроактивована вода пройшла апробацію на тваринах і рослинах. Експериментальні дослідження проходили, зокрема, на ікрі такої вибагливої риби, як форель. Зазвичай ця ікра дозріває протягом 28 днів. Що ж показали випробування? Ікра, яку двічі на тиждень сполоскувати у католіті, дозріла на два дні швидше, при цьому вчені отримали живих рибок на 20% більше.
Аноліт зарекомендував себе добре під час лікування стригучого лишаю у великої рогатої худоби, різних хворобливих уражень кроликів і бджіл. Дослідили й те, що тварини, яким дають пити католіт, не тільки менше хворіють, а й швидше набирають вагу. Встановлено, що електроактивована вода корисна і в городництві. Так, полита католітом розсада виростає сильною та дещо швидше від звичайної. Оприскування анолітом — ефективний засіб боротьби із захворюваннями капусти, помідорів. Грибки, бактеріальні ураження рослин аноліт може побороти.

Що — в осаду
Обробка води в пристрої, розробленому А. Апуховським, відбувається так. У корпус електроактиватора заливають три літри звичайної води (є активатори, розраховані також на 6, 10 л) і під'єднують прилад до електромережі. У ході електролізу вода починає знешкоджуватися та очищатися: мікроорганізми гинуть, а розчинені у воді солі важких металів і нітрати випадають в осад. Вимикається електроактиватор автоматично за сигналом пристрою, який контролює якість води. Загалом на очищення води витрачають близько 30 хвилин.
— Кажуть, що вода, яку ми беремо з крана, насправді є не такою вже й очищеною. Що Ви можете сказати як учений про воду із бювета? На це запитання Анатолій Йосипович відповів, поставивши переді мною дві пластикові пляшечки:
— Подивіться: у першій і у другій на дні багато осаду. Цей осад зібраний у результаті відстоювання 10 літрів бюветної води і такого ж об'єму води із мережі водопостачання. Уявляєте, скільки сміття і шкідливих речовин потрапляє у наш організм разом із такою водою? Тепер зверніть увагу: вода з-під крана має осад жовтуватого кольору, і це зрозуміло, адже вона надходить по трубах, які зіпсовані іржею. Вода з бювету має біліший осад, але подивіться, його більше. Таким чином, якість цієї води свідчить сама за себе.

Краще від гір...
Популярним останнім часом є очищення води за допомогою срібла. Так, срібло очищає воду від хвороботворних мікроорганізмів, водночас впоратись із важкими металами, нітратами, іншими шкідливими речовинами воно не може. Крім того, захоплюватися такою водою не треба, адже срібло не здатне виводитися із організму, вважає інженер-раціоналізатор.
Не варто захоплюватися і мінеральною водою, бо вона може надто мінералізувати організм. Прикро, але й колодязна вода за сучасної екології не завжди є здоровою. Як чудовий розчинник вода всотує речовини, що трапляються їй на шляху, а це можуть бути хімдобрива, нафтопродукти, шкідливі відходи. А потім як універсальна транспортна система вода приносить усю цю нечисть до питних колодязів. Через це слід остерігатися й дощової води.
Що стосується дистильованої води, то вона, звичайно, є чистою, однак біологічно пасивна. Порівняймо: в електроактивованій воді біоструктура має лінійну впорядкованість, тому така вода біологічно активна, а вода з крана має хаотичну структуру, водночас через це не дуже корисна.
Найкорисніша є гірська вода, що утворюється під час танення льодовиків і снігових вершин. Бо вона не встигає мінералізуватися та накопичити шкідливі відходи, водночас має впорядковану біологічну структуру. Тому серед жителів гірських районів найбільша кількість довгожителів. Приємно зауважити, що вода, очищена за допомогою електроактиватора, за своєю структурою є найближчою до гірської.
також у паперовій версії читайте:
  • ЖУВАЛЬНА ГУМКА ПРОТИ КАРІЄСУ
  • ЦЕЙ ПІДСТУПНИЙ ОСТЕОПОРОЗ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».