Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ НЕ ПАМ'ЯТАЄ, ХТО БУВ МЕРОМ ДО НЬОГО
Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що його не цікавить критика екс-мера столиці Олександра Омельченка. Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив журналістам. «Усім своїм конкурентам ця людина говорила, що він вічний. У цьому він весь. Але я взагалі не сприймаю ні єдиного слова з того, що він говорить. Я не можу коментувати слова людини, яка втратила владу і яка, на наш погляд, останніми роками через те, що практично нічого не робила, завдала великої шкоди киянам»,— сказав пан Черновецький на прохання прокоментувати звинувачення на його адресу з боку пана Омельченка.

До цього він додав: «Такої людини немає. Здавалося б, був вічний мер, а хто сьогодні мер? Я. Точно я. А був хтось до мене — я не пам'ятаю. Здається, нікого не було».
За словами нинішнього міського голови, коли він прийшов до влади в Києві, то зіткнувся з тим, що в столиці все на рівні «зразка 1975 року». «Це навіть не 80-і роки. Це «совдеп». Це страшне ставлення до людей»,— зауважив він.
Леонід Черновецький наголосив, що його головне завдання — «повернути все людське». «Це мене турбує. Все інше — слова, ким би вони не промовлялися — абсолютно не цікаво»,— пояснив мер.
Він ще раз підтвердив свої наміри бути мером столиці п'ять років, і за цей час зробити Київ європейським містом. Пан Черновецький зазначив, що «не боровся за це крісло в якийсь звірячий спосіб, як це робили деякі люди в історії боротьби за київську владу», тому що йому була забезпечена посада депутата Верховної Ради. «Отже, нічого не сталося. Критика щодня, через день — кому вона потрібна? Мій рейтинг зростає. Люди мені вірять»,— підсумував мер Києва.
також у паперовій версії читайте:
  • ПРО ЩО ПРЕМ'ЄР СКАЗАВ МІНІСТРАМ
  • АКЦЕНТИ КРИМСЬКОГО ПІКЕТУ
  • ПРЕЗИДЕНТ ЗУСТРІВСЯ З ГОЛОВОЮ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ
  • У ВІДНОСИН УКРАЇНА—НАТО Є МАЙБУТНЄ
  • ЯНУКОВИЧ: У ЮЩЕНКА БАЖАННЯ ПЕРЕВИЩУЮТЬ МОЖЛИВОСТІ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».