Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЛАНЦЮЖОК — ІНДИКАТОР ЗДОРОВ'Я

Однак він окислюється, взаємодіючи з потом, у якому, крім солей, містяться й амінокислоти, у складі яких є сірка. Цей елемент згубно позначається на стані срібла. Метал потроху тьмяніє й втрачає блиск. Отже, потемніння прикрас може бути показником підвищеного потовиділення, зумовленого різними причинами.
Розрізнюють дві форми цього захворювання — загальну та локальну. У першому випадку потові залози всього тіла працюють із подвійним, а то й потрійним навантаженням — тоді темніють всі прикраси. Якщо тьмяніють лише обручки, то йдеться про локальне потовиділення долонь. Це явище спостерігається при різних гормональних негараздах, наприклад, патології гіпофіза.
Гормональна перебудова організму спричинює й надмірне виділення шкірного сала. Тоді найсильніше страждають ланцюжки й намисто, адже на грудях найбільше сальних залоз. Пам'я-тайте, якщо темніють переважно ланцюжки, то це може бути пов'язано з «гормональними бурями». Вони спостерігаються, наприклад, під час вагітності. Саме тому багато майбутніх мам помічають, що їхні прикраси дуже швидко втрачають презентабельний вигляд, стають тьмяними та негарними.
Крім того, срібло може змінювати колір і саме собою, незалежно від здоров'я людини. Тут мають значення проба виробу, хімічний склад повітря й вологість навколишнього середовища.


МУЗЕЙ МАФІЇ
У США буде створений перший у світі музей мафії. Його збираються відкрити 2008 року в Лас-Вегасі (штат Невада). Про це газеті «Чикаго триб'юн» повідомила заступник голови департаменту міського управління Бетсі Фретвелл. За її даними, влада Лас-Вегаса виділила з муніципального бюджету $7,5 мільйона на створення архітектурного проекту музею.
Загальна вартість закладу оцінюється в тридцять мільйонів доларів. Музей розміститься навпроти мерії в колишній адміністративній будівлі, де раніше був суд, а потім головпоштамт.
Ініціатором створення музею є мер Лас-Вегаса, 67-річний Оскар Гудман, який раніше в цьому місті займався юридичною практикою і прославився тим, що часто був захисником відомих американських мафіозі — Мейєра Ланські, Тоні Спілотро, Нікі Ськарфо та інших.
Гудман навіть зіграв самого себе в кінофільмі Мартіна Скорцезе «Казино», у якому розкривається роль мафії в появі «гральної столиці» США.

також у паперовій версії читайте:
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».