Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
І ЗНОВУ — СОЛДАТ ЗАГИНУВ НА ПОЛІГОНІ
Рядовий строкової служби в середу, 13 вересня, загинув під час виконання стрільб з танкового кулемета на Житомирському військовому полігоні, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури. За її інформацією, це сталося «внаслідок несанкціонованого пострілу».

Військова прокуратура Житомирського гарнізону порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 414 Кримінального кодексу України (порушення правил поводження зі зброєю, що призвело до смерті потерпілого). Триває слідство.
Це четвертий випадок загибелі солдатів у Збройних силах країни за останні півтора місяця.
Як відомо, раніше в навчальному класі стрільбища однієї з військових частин Київської області від вогнепального поранення в обличчя загинув рядовий, у нього вистрілив з автомата АК-74 товариш по службі; у військовій частині на складах хімічних боєприпасів Міноборони в Полтавській області майор з табельного пістолета «ПМ» убив солдата пострілом у потилицю; двоє військовослужбовців Повітряних сил України загинули під час дорожньо-транспортної аварії в Харківській області. Вони на легковому автомобілі порушили правила переїзду через залізничні колії і були збиті потягом.
Жахливий випадок стався й минулого року — 29 листопада дві особи загинуло і двоє дістало поранення внаслідок помилкового пострілу курсанта з танка під час навчань на полігоні «Десна» в Чернігівській області. Трагедія сталася під час виконання вправи з озброєного танка Т-64Б.
За інформацією начальника Головного управління військової служби правопорядку Сергія Глібова, оприлюдненій в середині серпня, у 2006 році в Збройних силах України загалом загинуло 50 військовослужбовців.

ТРИЛЕР У ДАРНИЦІ: НІЖ БІЛЯ ГОРЛА МАЛЮКА
Правоохоронці столиці затримали злочинця, що, приставивши ніж до горла дитини, наказав матері віддати йому все коштовне, що є при ній, повідомляє прес-служба МВС.

Жінка після прогулянки поверталася додому. На подвір'ї будинку до неї підійшов чоловік, вихопив малюка з її рук і приставив до його горла ніж. Чоловік наказав віддати прикраси і гроші в обмін на дитину. Мати виконала його вимогу.
Але скористатися награбованим мерзотник так і не зміг. Автопатруль Дарницького районного відділення міліції помітив грабіжника в момент, коли той ховав здобуте в кишені. Побачивши правоохоронців, розбійник спробував сховатися, але це йому не вдалося. Затриманий виявився 28-річним жителем Борисполя, що приїхав у столицю в пошуках роботи і кращого життя. В усьому він винуватив «гірку»: мовляв, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння утратив над собою контроль. Але навряд чи це стане пом'якшувальною обставиною...
також у паперовій версії читайте:
  • ГАЗОВІ ПЕРЕМОВИ З РОСІЄЮ: КУПУЄМО ЧИ ПРОДАЄМО?..
  • ХТО НАВЧИТЬ ЖУРНАЛІСТІВ НЕ БРЕХАТИ?
  • НАФТОГІН ОДЕСА—БРОДИ АКТУАЛЬНОСТІ НЕ ВТРАТИВ
  • КРИМ: ЗБИТКОВЕ «ЗОЛОТЕ ДНО»
  • ТРІЙНЯ Є. А КВАРТИРА ДЛЯ НЕЇ?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».