Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЖЕРТВАМ КАТАСТРОФИ ТУ-154 ПОСТАВЛЯТЬ ОБЕЛІСК
Голова Донецької облдержадміністрації Володимир Логвиненко доручив архітекторам почати роботу зі створення обеліска жертвам авіакатастрофи 22 серпня.

«Я дав доручення, щоб архітектори підготували варіанти і запропонували вибір місця, на якому встановлять обеліск загиблим»,— сказав він на прес-конференції, повідомивши, що на його прохання в Донецьку залишать фрагмент літака з бортовим номером, який стане частиною обеліска. Губернатор сказав, що у виборі місця для обеліска візьмуть участь священнослужителі: «Наразі встановлено тимчасовий хрест, так що священики підкажуть, де вони визначать установку постійного хреста. Тоді ми визначимось з обеліском». Як відомо, літак Ту-154 авіакомпанії «Пулково», що виконував рейс Анапа — Санкт-Петербург, розбився поблизу Донецька. Загинули всі, хто перебував на його борту — 160 пасажирів, у тому числі 45 дітей, і десять членів екіпажу.

ЖУРНАЛІСТІВ Б'ЮТЬ І У ЦЕРКВІ
Священики Української православної церкви Московського патріархату перешкодили роботі знімальної групи «5-го каналу» на території Києво-Печерської лаври. Про це повідомив УНІАН із посиланням на прес-службу медіа-профспілки.

За словами журналістки Наталії Тугузової, на знімальну групу напали намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври архієпископ Павло, священики, церковний охоронець та невідомі особи.
«Ми готували матеріал про помісну церкву. За коментарями звернулись до настоятеля храму, отця Павла. Але той у відповідь звинуватив «5-й канал» у брехні, розвернувся і пішов геть,— розповіла тележурналіст.— Та побачивши, що ми продовжуємо його знімати, архієпископ повернувся разом з іншими священиками. Гуртом вони поклали оператора телеканалу на землю, відібрали камеру, а з нею і касету».
Журналістка стверджує, що факт нападу зафіксували туристи, котрі були поряд. «Хоч якість запису і не дуже добра, проте учасників цієї події, включно з настоятелем храму, який брав активну участь, розпізнати можна»,— зазначила вона.
«Заяву пані Тугузової з приводу нападу зареєстрували у Печерському районному відділі міліції»,— повідомляють у медіа-профспілці, при цьому просять правоохоронців «ретельно розслідувати цей інцидент і звернути увагу на те, що напад на журналістів стався під час виконання ними професійних обов'язків».
також у паперовій версії читайте:
  • СЕРПЕНЬ НА ПРОЩАННЯ ПОБЕШКЕТУВАВ
  • ВОДІЇВ ЗМУСЯТЬ БУТИ ОБЕРЕЖНІШИМИ?
  • ФЕСТИВАЛЬ «ПІД КАЙФОМ»
  • ЯКА «ТЕМПЕРАТУРА» В ДІЛОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ?
  • МАЛЕНЬКА УЖГОРОДКА СТАЛА ВІЦЕ-МІНІ-МІС СВІТУ
  • ЯК РЯТУВАЛИ «ФАВОРИТА»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».