Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЯК ЗА 10 ХВИЛИН ПОМОЛОДШАТИ НА 10 РОКІВ?

1 хвилина — на губи. Стійкі типи губної помади здатні надовго додати рівномірного кольору губам. Однак рівномірний — не означає соковитий. Тому після помади скористайтеся блиском для губ. Це допоможе їм мати натуральний вигляд.
2 хвилини — на щоки. З віком шкіра старішає і втрачає свій природний колір, тому якщо хочете мати молодший вигляд, нанесіть на щоденний тональний крем трохи рум'ян.
3 хвилини — на зачіску. Якщо волосся дозволяє, обов'язково зав'яжіть його в «кінський хвіст». Така зачіска додасть зовнішньому вигляду свіжості. Більше того, волосся, зібране у такий спосіб, зробить очі й губи виразнішими.
4 хвилини — на очі. Очам належить приділяти найбільше уваги. Молодо виглядати — означає мати сексуальний блиск в очах. Як його досягти? Починати треба з тіней. Темні тіні залиште для ділових прийомів і офіційних зустрічей. Вам потрібні пастельні тони. Виберіть тіні кремового кольору або кольору какао. Не забудьте про контури очей. Підводячи контури, зверніть увагу на те, щоб колір олівця не був надто яскравим. Робіть підводку якомога тонше і ближче до лінії вій.


ВАШІ ПАЛЬЧИКИ?
З осені поточного року пасажири внутрішніх рейсів, що здійснюються в Швеції скандинавською авіакомпанією SAS, підлягатимуть біометричному контролю, повідомляє кореспондент Укрінформу в Стокгольмі. Шведсько-датсько-норвезька компанія сподівається таким чином збільшити пропускну спроможність пунктів квиткового контролю, дотримуючись вимог безпеки.
Біля стійки оформлення багажу у пасажирів зніматимуть відбитки пальців, які тимчасово зберігатимуть. При виході на посадку відбитки пальців пасажирів проходитимуть контроль знову. Першим запровадить цю систему аеропорт у Лулео, на півночі Швеції. Згодом цей спосіб ідентифікації пасажирів використовуватиметься у всіх аеропортах країни.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?...
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЧАЙНВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».