Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
СМЕРТЬ ВАНГИ — НЕ ВИПАДКОВІСТЬ

«Не можна було чіпати стару людину,— говорить племінниця Ванги Красиміра Стоянова.— Це було вбивство! Треба було залишити Вангу в спокої, й вона прожила б довше... Оскільки рак не давав метастазів у важливі органи, пухлина капсулювалась. Тітка Ванга померла не від раку, а від голоду і спраги!»
У перші дні перебування в лікарні ясновидиці було дуже погано, вона перебувала на межі життя й смерті. Однак потім їй стало краще. Раптом уранці 11 серпня Ванга почала задихатися. Лікарі вирішили зробити операцію, але як тільки до неї піднесли скальпель, в лікарні погасло світло. «Дивно, що у палаті не виявилося аварійних джерел енергії,— дивується Красиміра.— Апаратура життєзабезпечення відразу вимкнулася. І серце тітки спинилося назавжди». Хто саме вимкнув світло в урядовій клініці, досі не з'ясували — все списали на аварію, що викликала збій у мережі.


ЗДОРОВЕ ПИВО — ВІД РАКУ ПРОСТАТИ
Учені з Орегонського університету виявили у складі пива речовину, яка перешкоджає розвитку раку простати, повідомляє Укрінформ із посиланням на Cancer Letters.
Компонент пива — ксантохумол — блокує білок, який міститься в клітинах на поверхні простати. Цей білок спричиняє розвиток деяких злоякісних пухлин, у тому числі раку простати, свідчать дослідники.
Проте не слід заставляти пивом холодильник — ксантохумол міститься там у такій незначній кількості, що для користі потрібно щодня випивати мінімум 17 кухлів пінного напою. А це, в свою чергу, може викликати чимало інших проблем, насамперед алкоголізм і цироз печінки, на думку фахівців.
У перспективі корисний компонент пива може бути основою для створення лікарських препаратів проти раку, вважають учені. Тим часом фахівці з Німеччини випустили пиво з підвищеним умістом ксантохумолу. У напої, який виробники називають здоровим пивом, концентрацію цієї речовини збільшено у десятеро. Нині проводиться дослідження, яке має підтвердити корисні властивості напою.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?...
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • КОРИСНІ ПОРАДИ
  • СКАНВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».