Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ГАСТРОНОМ ПОВЕРНЕТЬСЯ НА ХРЕЩАТИК?
Столичний мер Леонід Черновецький доручив відповідним службам розглянути питання про відновлення роботи Центрального гастроному на Хрещатику, 40–42. Нині власником цих приміщень є спільне українсько-бельгійсько-ізраїльське підприємство «Арго Трейдінг, Лтд», яке придбало майже всі крамниці в тій частині вулиці, де раніше знаходилися улюблені усіма киянами магазини «Молоко», «Хліб», «Овочі — фрукти» тощо.

Узявши до уваги те, що це питання потребує неординарного вирішення, пан Черновецький доручив юридичному управлінню КМДА негайно провести юридичну експертизу процедури можливого вирішення проблеми. Головному управлінню комунального майна столиці та райдержадміністраціям доручено провести термінову інвентаризацію приміщень, на які діє п'ятирічний мораторій на перепрофілювання, аби унеможливити повторення ситуації, що склалася з Центральним гастрономом. Вони також мають призупинити розгляд питань приватизації в центральних районах міста магазинів, які за обсягом торговельної площі дають змогу розташувати в них підприємства торгівлі з продажу харчових продуктів. Головному управлінню містобудування, архітектури та дизайну міського середовища поставлено завдання розробити детальну схему розташування відповідних крамниць у столиці для виявлення проблемних зон, що потребують забезпечення продовольчою мережею.

АВТОЗАЗ ВІДПОВІДАЄ МІЖНАРОДНИМ СТАНДАРТАМ
Ресертифікаційний аудит, проведений на ЗАТ «ЗАЗ», підтвердив відповідність системи управління якістю на автопідприємстві міжнародного стандарту ISO: 9001-2000. У червні група з дев'яти досвідчених аудиторів авторитетного міжнародного органу із сертифікації Систем менеджменту якості бюро Верітас Кволіті Інтернешнл (BVQI) проінспектувала практично всі підрозділи головного підприємства. Провівши у 42 підрозділах підприємства комплексну перевірку відповідно до індивідуально розроблених для кожного з підрозділів планів аудиту, фахівці BVQI дійшли висновку, що система менеджменту якості підприємства не тільки відповідає вимогам міжнародного стандарту і ефективно функціонує, а й постійно розвивається і вдосконалюється, а продукцію, що випускають на заводі, контролюють на всіх етапах виробництва ефективною системою якості.

Директор Департаменту якості ЗАТ «ЗАЗ» Володимир Філіпас зазначає, що згідно з міжнародними стандартами термін дії сертифіката обмежений трьома роками. По суті, ресертифікаційний аудит — це отримання нового сертифіката відповідності. Це ще більш складне випробування, оскільки однією з основних вимог стандарту ISO: 9001-2000 є постійне поліпшення, вдосконалення продукту, процесів і системи. «Це означає, що нас перевіряли не тільки на відповідність вимогам стандарту, а й оцінювалися об'єктивні докази розвитку і вдосконалення всіх складових частин системи управління якістю на підприємстві. Більшість фахівців з групи аудиторів брали участь в сертифікаційному аудиті у 2003 році й тому особливо приємно, що всі вони відзначили істотні поліпшення інфраструктури підприємства, кваліфікації й відповідальності персоналу, помітне вдосконалення документації й процесів»,— зазначив пан Філіпас.
Аудит якості готового автомобіля проводиться за методиками компанії «General Мотоrs». Важливу роль у забезпеченні високої якості відіграють технічні новинки: на підприємстві впроваджено ультразвуковий контроль якості зварювання кузовів, придбано сучасне контрольне обладнання, на заводі «Опель» в Німеччині навчені й атестовані фахівці.
також у паперовій версії читайте:
  • ІВАНО-ФРАНКІВСЬК: МІСЬКРАДА — БАНКРУТ?
  • І ЗНОВУ — «КВАРТИРНА» АФЕРА
  • БЕЗ МІЛІЦІЇ З ОБ'ЄКТАМИ ЧФ РФ У КРИМУ НЕ РОЗБЕРЕШСЯ?
  • ЛЬВІВ: УПАВ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».