Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
НЕ ВІДПОЧИВАТИМЕМО ЗА КОРДОНОМ?

Фахівці туристичного ринку констатують: Крим стає все більш європейським — там є де жити і на що подивитися. Та й не треба далеко їхати чи планувати поїздку на півострів заздалегідь. Організацією ж подорожі на морські узбережжя Європи треба займатися за півтора-два місяці.
До переваг кримського відпочинку можна віднести недорогу екскурсійну програму, можливість самим визначитися із дозвіллям. Однак за рівнем сервісу кримські курорти таки програють зарубіжним.
Крім Туреччини, серед українців популярні Болгарія та Хорватія. Та однозначно сказати, де відпочивати краще — вдома чи за кордоном, не можна. Перевагу вітчизняним курортам українці віддають за старою звичкою, тому що не мають закордонних паспортів, лякають труднощі з авіаперельотами.
Альтернатива морським курортам — гори. З минулого року зріс попит на літній відпочинок у Карпатах — тиждень коштуватиме близько 200 доларів. Дешевшати він почне після того, як розпочнеться масове будівництво готелів, якіснішим стане сервіс.


ЗНАЙДЕНО ДОІСТОРИЧНУ ЕКОСИСТЕМУ
Ізраїльські учені виявили унікальну підземну екосистему, де в ізоляції від зовнішнього світу мільйони років живуть організми, невідомі науці, йдеться у повідомленні, поширеному Єврейським університетом Єрусалима, повідомляє Укрінформ із посиланням на АР.
Фрагмент доісторичного світу був законсервований у крейдяній печері, вхід до якої випадково виявили під час проведення бульдозерних робіт у кар'єрі поблизу міста Рамле. Довжина підземних ходів, завглибшки більш як сто метрів, становить близько двох з половиною кілометрів. У печері, що була другою за величиною в Ізраїлі, дослідники знайшли грот з підземним озером і вісім зразків фауни — різних ракоподібних і організми, схожі на скорпіонів.
«Вісім видів, які ми знайшли досі,— лише початок, що обіцяє фантастичне біологічне розмаїття»,— зазначає співробітник Єврейського університету доктор Ханана Діментмана.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?...
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • КОРИСНІ ПОРАДИ
  • РЕКОРДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».